Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme

Cercador avançat
AGENDA
Divendres, 4 d'abril de 2014  -  7 h tarda
Curs de formació a entitats per al nou portal web
Cal confirmació d'assistència

capçalera portal entitats

L'Àrea de Cultura posa a l'abast d'entitats i associacions el Portal d'Entitats de Caldes d'Estrac, una nova eina per a informació i difusió d'activitats adreçada específicament a les entitats. Aquest nou portal, que dependrà del web municipal, és totalment gratuït i el gestionaran directament aquelles entitats i associacions que demanin formar part d'aquest nou mitjà de difusió.

L'Àrea de Cultura s'ha adreçat per correu electrònic a totes les entitats per a convocar-les al curs de formació que tindrà lloc el dia 4 d'abril, a les 7 de la tarda, a La Fabriqueta. Es recomana que les entitats estiguin representades per les persones que s'encarregaran directament de la gestió del seu espai en aquest portal. Per assistir a aquest curs en el que es donaran les nocions bàsiques i senzilles de gestionar l'espai web, cal confirmar assistència, responent al correu electrònic que s'ha adreçat a cada entitat des de l'Ajuntament.

Per a més informació, truqueu a l'Ajuntament (937 910 005) en horari laboral, de dilluns a divendres, de 9 del matí a 2 del migdia  (Jonathan Sánchez) o bé a través del correu electrònic jsholgado@caldetes.cat

Lloc: L'Equipament (La Fabriqueta)
Organitza: Àrea de Cultura (Ajuntament de Caldes d'Estrac)
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a TwitterAfegir l'acte al vostre calendari

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05