Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Les entitats de Caldes disposaran d'un portal web gratuït

L'Àrea de Cultura de l'Ajuntament posa a disposició de les entitats locals una nova plataforma digital (entitats.caldetes.cat), vinculada al web municipal, per a la difusió de les seves activitats.

capçalera portal entitats

El nou portal és totalment gratuït i el gestionaran directament aquelles entitats i associacions que ho sol·licitin amb la finalitat de donar a conèixer i actualitzar les dades de contacte, les activitats que hi organitzen i totes aquelles informacions que vulguin difondre.

En aquest nou web, les entitats de Caldes hi apareixeran segons els àmbits d’activitats en que estiguin donades d’alta al registre municipal d’entitats. A més de funcionar com a guia, el portal també inclourà informacions informació d’interès, com ara la normativa de subvencions o els tràmits que es poden realitzar amb la Generalitat i/o Ajuntament.

La regidora responsable de l’Àrea de Cultura, Roser Alsina, ja ha informat de la iniciativa a les entitats i ha mantingut una primera reunió informativa. Pel proper divendres, 4 d’abril, a les 7 de la tarda, s’ha convocat les entitats per a la realització d’un breu curs de formació per a  gestionar sense problemes el seu nou espai web.

Amb aquest nou Portal d’Entitats, l’Ajuntament de Caldes obre una altra finestra a la xarxa digital i fa un pas més en la seva proposta d’esdevenir un Ajuntament 2.0 amb la recent renovació del web municipal (www.caldetes.cat), i la creació d’una pàgina web específicament dedicada al turisme (www.caldetes.cat/turisme), a més d’estar present a diferents xarxes socials (Facebook, Twitter i Instagram).

Informació publicada el 3 d'abril de 2014Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05