Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La col·laboració ciutadana ajuda la Policia a detenir un presumpte autor de robatoris en vehicles
El passat dia 24 de juny agents de la Policia Local de Caldes d'Estrac, en l'estació Renfe de Caldes d'Estrac, van procedir a la detenció d'un jove  com a presumpte autor d'un gran número de robatoris a l'interior de vehicles, realitzats en diversos municipis de la Costa del Maresme.

escut policia localAl detingut se li van interceptar objectes sostrets en vehicles estacionats a Cabrera de Mar i Arenys de Mar (zona lúdica Caprabo).

La seva detenció va ser possible gràcies a la col·laboració d’un veí de Caldes d’Estrac, que el va sorprendre en situació sospitosa al costat d’un vehicle, en el terme municipal de Sant Vicenç de Montalt.

Posteriorment, el dia 28 de juny, agents de la Policia Local de Caldes d’Estrac, a requeriment d’una veïna que acabava de ser víctima d'un robatori a l’interior del seu vehicle, estacionat al carrer Ciutat de la Pau de Sant Vicenç de Montalt, van localitzar al presumpte autor dels fets a l’estació Renfe de Caldes, en aquesta ocasió el jove va fugir dels agents i desprès d’una llarga persecució va ser detingut amagat a l’interior del lavabo d’un establiment de Sant Vicenç de Montalt.

En aquesta ultima ocasió la detenció també va ser possible gràcies a la col·laboració ciutadana. Es dóna la circumstància que el delinqüent detingut, reincident en fets similars, és el mateix jove que havia estat detingut 4 dies abans pels agents de la Policia Local de Caldes.

La manera d’actuar és la mateixa, trencament d’un vidre del vehicle utilitzant una pedra embolicada en una peça de roba.

Desprès de la segona detenció no s’han produït més robatoris a l’ interior de vehicles en el nostre municipi, i es sospita que aquest jove és l’autor de la majoria de robatoris produïts en els últims mesos en els vehicles estacionats a l’aparcament de la carretera N-II, a la zona del poliesportiu, i al carrer Pont del Sergent de Caldes.

La Policia Local agraeix la col·laboració ciutadana obtinguda en aquest cas que acabat amb la detenció d’aquest jove.

Informació publicada el 4 de juliol de 2014Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05