Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Més de 140 atletes van participar el diumenge 6 de juliol a la que ha estat la primera edició de la Terramar Triatló Popular organitzada per l´Ajuntament de Caldes amb la companyia Bestrail.

Amb uns 150 esportistes, la primera edició de la Terramar Triatló Popular que ha recorregut camins i platges de Caldes i dels municipis veïns, ha estat un tot un èxit de participació i seguiment, ja que nombrosos espectadors han seguit de prop les evolucions dels corredors.   Sortida triatlo terramar
En la categoria masculina els guanyadors han estat: 1r Víctor Peña de Santa Coloma de Gramanet, 2n Rubén Ríos de Mataró, 3r Xavier Mas d´Òrrius. En la categoria femenina les primeres classificades han estat: Aïda González, de Mataró, Laia Cuevas, del Masnou, i Núria Bruguera de Canet de Mar. També s´ha fet una categoria per equips mixtes on els primers classificats han estat: “Els Pinets” i els segons: “Runni”. Finalment en equip masculí el primer classificat ha estat Juan Morote. El primer classificat de Caldes d´Estrac ha estat Jordi Boladeres.
Aquest any el recorregut s´havia pensat per a esportistes que volguessin iniciar-se en el món de la Triatló, amb un itinerari que ha començat i ha finalitzat al Parc Joan Maragall. La triatló, que es dividia en uns primers 500 metres nedant mar endins, 13km en bicicleta y i 4km de cursa a peu, ha resultat engrescadora i molt assequible pels participants que ja es preparen de cara a l´any que ve.
Com a curiositat afegida, enguany la “Grossa” ha visitat la cursa i ha estat present en diversos moments del seu recorregut.

Consulta l'àlbum de fotos de la jornada [+]

Informació publicada el 2 de juliol de 2014