Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Nou curs d´iniciació català
Especialment pensat pels nou vinguts que necessiten l´aprenentatge més bàsic per poder comunicar més fàcilment.  També útil per qui necessiti aprendre més recursos del llenguatge

curs catala-caldesdestracUn any més, l’Àrea de Serveis Socials organitza un curs dirigit a les persones que necessiten aprendre català. Les classes es va iniciar el passat 6 d’octubre. La inscripció és gratuïta i es pot tramitar a l’Equipament de la Fabriqueta, que és el lloc on també s’imparteixen les classes.

L’horari és de cada dilluns i dimecres entre les 18 i les 20:30h fins al 3 de desembre. De moment ja hi ha una vintena de persones inscrites.

L’objectiu, com explica el professor, Esteve Salamero, és arribar a comunicar-se en català durant el dia a dia i durant les tasques quotidianes. D’altra banda és un curs orientat també a facilitar la recerca de feina ja que es donarà especial importància a la preparació d’entrevistes laborals.

A més, cada any el curs finalitza amb un repte especial i engrescador. Enguany, cada participant haurà d’escriure un conte del seu país. Les narracions es llegiran a la Biblioteca Can Milans.

Informació publicada el 8 d'octubre de 2014Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05