Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Les patinadores del club de Caldes destaquen en el Campionat d'Espanya Infantil de Badajoz, la Copa Barcelona de Figures Obligatòries, el Campionat d´Espanya Aleví de Ripollet, i la Copa Europa celebrada a Portugal

La RFEP va celebrar els dies 24 i 25 d'octubre a Badajoz, el LXIV Campionat d'Espanya Infantil. Lídia Pujol va competir en lliure i es va proclamar subcampiona d'Espanya. Berta Llorca va aconseguir la medalla de bronze en figures obligatòries i 9ª posició en lliure.

Lidia Pujol i Berta LLorca
Lidia Pujol i Berta LLorca


Els dies 25 i 26 d'octubre de 2014, la FECAPA  va organitzar la Copa Barcelona  de Figures Obligatòries en Molins de Rei on Marta Montoro va fer-se amb l´or, proclamant-se campiona Juvenil i Daniela Maria i Segura es va fer amb la medalla de plata, en infantil aconseguint el subcampionat .

Daniela Maria     copabcn-montoro


La ciutat de Luso, a Portugal, va acollir del 28 d'octubre a l'1 de novembre, la Copa d'Europa 2014. El club va desplaçar-s´hi fins allà amb la patinadora infantil, Lídia Pujol, qui formava part de l'expedició de la RFEP i qui va competir amb el programa llarg i assolint la 4ta plaça.


Els dies 7 i 8 de novembre de 2014 es va celebrar a Ripollet, el LXIV Campionat d'Espanya Aleví. El club de Caldes hi va ser present, amb l´ Aina Lafuente i Graupera, de 10
anys. En el seu primer Campionat d'Espanya, l'Aina va classificar-se en 23ª posició.


Ara el club es prepara per al Campionat de Debutants 2014 de Sant Iscle de Vallalta els propers 29 i 30 de novembre i on hi participarà Lídia Arroyo en Cadet. Per finalitzar l´any, Berta Llorca (infantil), Lídia Pujol (infantil),  Anna Rabassa (cadet) i Carla Escrich (juvenil), han estat convidades el 13 de desembre a Olot en la Gala de Campions 2014.

Informació publicada el 26 de novembre de 2014