Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Més de 300 roses per Sant Jordi

w_stjordi_tempsEls membres de la nova entitat del Banc del Temps en col•laboració amb l’Àrea de Serveis Socials de l’Ajuntament van preparar una sorpresa per a tots els ciutadans de Caldes:  350 roses de tots colors i punts de llibre que van repartir durant tot el matí.

Els voluntaris portaven treballant en les manualitats des del mes de març per oferir aquest detall a la major quantitat de gent possible. L’objectiu es va aconseguir i les roses de paper van arribar al personal de l’ajuntament, la brigada municipal, la policia i els treballadors del CAP, però també a les residències, les llars d’avis i fins i tot alguns particulars: cap caldenc es va quedar sense la seva rosa. w_stjordi_temps_arno

I, mentre uns repartien les roses, els altres es van situar a l’esplanada de Can Muntanyà, on des d’una parada fixa continuaven oferint aquest detall als ciutadans que passaven pel davant. Els voluntaris es van mostrar satisfets del resultat: “l’any que ve repetirem i començarem a treballar des d’abans per aconseguir més quantitat encara”.

Cal destacar també que una part de les roses s’utilitzaran per completar els regals que s’oferiran als guanyadors de la mostra literària.

Informació publicada el 24 d'abril de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05