anims
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
El Ple modifica les condicions de la concessiķ dels mōduls del Parc i de les parades del Mercat

ple 27 abrilEl passat ple ordinari del 27 d´abril va aprovar amb els vots favorables de CiU i l´abstenciķ del PSC els contractes de les concessions de les parades del Mercat Municipal i dels mōduls 1 i 2, 4, 5 i 6, i 7 i 8 del Parc Maragall.

En ambdķs casos el termini de la concessiķ era fins el 31 de desembre del 2027, sent de 20 anys la del Mercat Municipal i de 15 anys la dels mōduls del Parc Maragall. Segons el nou acord, es redueix el termini i el cānon de la concessiķ en un 50% .

Tal i com s´ha explicat en el ple, es tracta d´una mesura que s´ha fet de comú acord tant amb els paradistes del mercat com amb els propietaris de les licitacions dels mōduls. Segons l´expedient, les esmenes en les licitacions del mercat s´han realitzat en part perquč degut a la crisi econōmica tres de les set parades continuaven tancades perō també perquč s´estā treballant en l´opciķ de projectar una nova ubicaciķ del Mercat Municipal.

De la mateixa manera, dos dels sis mōduls del Parc Maragall continuen tancats malgrat les gestions dirigides al seu lloguer, i també en aquest cas, s´estā ideant una reordenaciķ del Parc Maragall que modificarā la ubicaciķ dels mōduls.

Segons s´ha detallat en el ple, els canvis en les licitacions permetran que paradistes i responsables dels mōduls puguin fer front amb més comoditat les obligacions de pagament dels canons en l´actual situaciķ de crisi econōmica.

Informaciķ publicada el 2 de maig de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05