Pancarta 05
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 09
Pancarta 11
Pancarta 01
Pancarta 04
Pancarta 06
Pancarta 10
Pancarta 07
Pancarta 12
Pancarta 03
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
El Ple modifica les condicions de la concessiķ dels mōduls del Parc i de les parades del Mercat

ple 27 abrilEl passat ple ordinari del 27 d´abril va aprovar amb els vots favorables de CiU i l´abstenciķ del PSC els contractes de les concessions de les parades del Mercat Municipal i dels mōduls 1 i 2, 4, 5 i 6, i 7 i 8 del Parc Maragall.

En ambdķs casos el termini de la concessiķ era fins el 31 de desembre del 2027, sent de 20 anys la del Mercat Municipal i de 15 anys la dels mōduls del Parc Maragall. Segons el nou acord, es redueix el termini i el cānon de la concessiķ en un 50% .

Tal i com s´ha explicat en el ple, es tracta d´una mesura que s´ha fet de comú acord tant amb els paradistes del mercat com amb els propietaris de les licitacions dels mōduls. Segons l´expedient, les esmenes en les licitacions del mercat s´han realitzat en part perquč degut a la crisi econōmica tres de les set parades continuaven tancades perō també perquč s´estā treballant en l´opciķ de projectar una nova ubicaciķ del Mercat Municipal.

De la mateixa manera, dos dels sis mōduls del Parc Maragall continuen tancats malgrat les gestions dirigides al seu lloguer, i també en aquest cas, s´estā ideant una reordenaciķ del Parc Maragall que modificarā la ubicaciķ dels mōduls.

Segons s´ha detallat en el ple, els canvis en les licitacions permetran que paradistes i responsables dels mōduls puguin fer front amb més comoditat les obligacions de pagament dels canons en l´actual situaciķ de crisi econōmica.

Informaciķ publicada el 2 de maig de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05