Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Presentació de la XVIIè Festival de Santa Florentina a Caldes
Finalment seran 11 concerts, des de l´11 de juliol fins el 15 d´agost

presentacio-santa-florentinaL’alcalde de Caldes, Joaquim Arnó, el Director del festival, Carlos Hartmann, i Josep Civit, president del Gremi d’Hosteleria del Maresme, han estat els encarregats d’explicar tots els detalls , en una roda de premsa que ha tingut lloc aquest divendres 19 de juny a la Fabriqueta.

El primer en prendre la paraula ha estat  Joaquim Arnó, que ha destacat la importància per Caldes d’acollir aquest festival. “Una decisió privada no podia posar punt i final a la trajectòria del Sta.Florentina , i Caldes ha tingut la capacitat i l’oportunitat d’oferir els serveis i l’entorn adequat perquè l’esdeveniment es continuï realitzant amb el mateix prestigi de sempre”.

Detall del plànol de l'amfiteatre que es faria al Parc de la Pineda.
Detall del plànol de l'amfiteatre que es faria al Parc de la Pineda.
L’Alcalde ha confirmat els dos espais on es desenvoluparan els concerts: el Parc de Mossèn Jacint Verdaguer, on s’acolliran els espectacles de gran format, i la Parròquia de Santa Maria. Arnó ha avançat també que s’està treballant perquè en el 2016 el festival pugui dur-se a terme en un nou espai: un amfiteatre que estaria situat al Parc de la Pineda (de Can Solè).

Pel que fa la logística, Arnó ha explicat que els vespres dels concerts s’habilitaran tres zones de pàrquing, una  per artistes i convidats, i les altres dues obertes al públic assistent (a l’esplanada Muntanyà i al pàrquing fotovoltaic de la N-II. Un servei de bus llançadora, que començarà mitja hora abans del concert i durarà fins a mitja hora després, facilitarà el desplaçament fins el lloc del concert.

En nom del gremi de restauradors, Josep Civit ha expressat “la importància de dur a terme iniciatives com aquestes per revitalitzar el sector de serveis com la restauració i la gastronomia”. Civit ha especificat també que els restauradors de Caldes farien un horari especial, oferint sopars a partir de les 19h, de manera que els assistents als concerts tinguessin la possibilitat de sopar abans i a temps.  “Es tracta de que tots junts col•laborem per crear una experiència més que complerta als visitants”.

Finalment, el Director del Festival, Carlos Hartmann ha tancat la roda de premsa explicant amb detall cadascun dels concerts que es duran a terme “contem amb artistes de reconegut prestigi internacional i una programació variada pensada perquè tots els amants de la música la puguin gaudir” ha dit.

Consultar la programació [+]

Informació publicada el 19 de juny de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05