Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La Fabriqueta acull l´exposició “Veus del Mar” de Carme Riera
La mostra es podrà visitar del 4 al 30 de juliol

Carme_Riera_Cartel.A partir d’aquest dissabte, 4 de juliol, els amants de l’art podran gaudir d’una selecció de les obres de Carme Riera, una artista amb una llarga trajectòria en el món de la pintura on destaca la seva llibertat absoluta en la utilització de tècniques i una inquietud constant que l’han portat a investigar els límits entre pintura i escultura.

“Veus del mar” és una sèrie que té com a punt de partida els paisatges marítims del mediterrani i en especial del Maresme, però l’artista va més enllà com explica la comissària de l’exposició Sol Mussons:  “ a més d’una atmosfera onírica, líquida y lírica, fruit del seu amor per la poesia, conté una enorme carga ecològica i social que dota a les seves pintures d’un fort simbolisme construït a base de capes que  permeten  múltiples lectures”.

La inauguració de la mostra tindrà lloc a les 20h a la Fabriqueta i contarà amb la presència de l’artista i de l’Alcalde de Caldes, Joaquim Arnó. Pels que no puguin assistir la mostra es podrà visitar de divendres a diumenge de 18:00h a 21:30h fins el 30 de juliol.

Informació publicada el 29 de juny de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05