Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Tret de sortida a les Jornades gastronòmiques del bolet al Maresme
Caldes s'uneix a les jornades amb una boletada popular que es celebrarà el proper 8 de novembre

Un cop més arriba una de les cites gastronòmiques amb més reclam de la comarca del maresme: les Jornades gastronòmiques del bolet. L’ocasió ideal per degustar les més de 700 espècies d’aquest producte que només trobem a la tardor. El tret de sortida s’ha donat aquest 26 d’octubre i es perllongarà fins el 30 de novembre.

151101_boletada_2015Segons el Consell Comarcal del Maresme, en aquesta edició hi participen 19 municipis: Arenys de Mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrera de Mar, Cabrils, Caldes d'Estrac, Calella, Canet de Mar, Mataró, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Sant Vicenç de Montalt, Teià, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar.

Tal i com s’explica des del Consell Comarcal del Maresme, possiblement les cites gastronòmiques dels bolets siguin les que generen més activitats complementàries. Vilassar de Dalt celebrarà la 16 Fira del bolet i la natura; Sant Pol de Mar la V Fira de la tardor; Sant Iscle de Vallalta la 18a Festa del bolet; Sant Cebrià de Vallalta les XII Jornades de la tardor i el bolet, la Festa Viu el parc i el mercat del vi i el formatge; Premià de Dalt la XVIII Exposició i tast de bolets; Pineda de Mar la Tardor gastronòmica; Mataró la Fira de Tardor i la 31a Exposició de bolets del Maresme; Canet de Mar la V Festa del bolet Tota una sèrie de propostes que conviden a visitar els municipis tot gaudint dels sabors de tardor.

Caldes d’Estrac no ha deixat passar l’ocasió i també s’unirà a les jornades amb la celebració d’una boletada popular que tindrà lloc el proper 8 de novembre a l’Esplanada de Can Boletada-popular-caldesdestracMuntanyà. A partir de les dotze del matí tothom qui vulgui podrà assistir a veure com es cuinen els bolets en directe i gaudir de la seva degustació. La recaptació es destinarà al finançament de la Cavalcada de Reis i la venda de tiquets es farà els dies 7 i 8 de novembre a la mateixa esplanada. Es tracta d’una iniciativa organitzada per l’Ajuntament de Caldes d'Estrac- Àrea de promoció econòmica i turisme en col•laboració amb la Comissió de Reis i Casal d'Avis i Albet i Noya.

Cal destacar també els restaurants de Caldes que faran un menú especial emmarcat dins de les jornades i que són: el restaurant Can Suñé, el restaurant Marola i la Fonda Manau.


El llibret de les Jornades Gastronòmiques del Bolet: totes les ofertes i activitats

Per no perdre cap opció, el Consorci de Promoció Turística i el Consell Comarcal del Maresme, a través del projecteProductes de la Terra, han editat un opuscle que recull tant les ofertes gastronòmiques dels establiments participants com les activitats que es desenvolupen a cada municipi. També incorpora 5 receptes gentilesa de diferents restaurants acompanyades de la proposta de maridatge amb vins de la DO Alella que fa la reconeguda sommelier Rosa Vila.

Es podrà trobar el fullet a les oficines municipals i en els establiments participants. També us el podeu descarregar clicant sobre la imatge:

Bolet15_FINAL_web

Bolet15_FINAL_web

Fitxer: Bolet15_FINAL_web.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 20
Mida: 2 MB

Informació publicada el 26 d'octubre de 2015Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05