Pancarta 04
Pancarta 08
Pancarta 09
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 12
Pancarta 06
Pancarta 07
Pancarta 11
Pancarta 03
Pancarta 10
Pancarta 05
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
Inici > Els menús de la 23a Pesolada de Caldes d'Estrac
ELS MENÚS DE LA 23A PESOLADA DE CALDES D'ESTRAC

Pesolada_banner

VORAMAR


Pèsols ofegats amb botifarra blanca, botifarra negra i cansalada.

Mandonguilles de calamar amb escamarlants salvatjes i cloises galleges.

Postres:

Coca de Llavaneres o gelats de la casa d’elaboració pròpia

Vi Marquès d’Allella (blanc) o Jardins (negre)

Aigua, cafè i pa

Preu per persona: 35€ iva inclòs

******************************

Oferim diferents plats de pèsols fora del menú

******************************

Horari: Tancat dimecres, obert tots els migdies a les nits consulteu.

Can Suñé


Per començar

Timbal de bacallà esqueixat amb tomàquet, olivada i melmelada de ceba  

Seguirem amb

Coca de recapte massa mare pròpia amb  escalivats i sardina escabetxada

 i com a plat principal

Pèsols de la floreta ofegats amb costella de porc, les dues botifarres, cebeta, 

allets tendres i la picada de nyora, menta, melindros, pinyons i ametlles

Les postres 

Pecat de xocolata acompanyat amb de gelat casolà de vainilla de branca

Bodega a escollir entre:

*Marquès d´ Alella blanc. D.O Alella. Pansa blanca 100%

*Finca Renardes. D.O Penedès. Ull de Llebre, de vinyes velles,

amb una part de samsó i un toc de cabernet sauvignon

*Gran Feudo rosat Chivite . D.O Navarra. Garnatxa 100%

*Cava Parató brut. D.O Penedès. Parellada, macabeu i xarel.lo

Aigua de Caldes de Bohí, aigua mineral vichy, cafè o infusions

Coca de pa torrada feta al nostre obrador per sucar amb tomàquet

Preu per persona  33 €   i.v.a inclòs. (mínim 2 persones)

******************************

Horari: De Dimecres a Diumenge i les nits de Divendres i Dissabte

MAROLA


Aperitiu Marola amb vermut de la casa

Pèsols del Maresme ofegats a la catalana

***

 Llobarro al forn estil Marola

o

sèpia amb mandonguilles

***

Coca de pà torrada amb tomàquet 


Celler: Vi blanc Marques de Allella blanc sec " Pansa Blanca " ó Cava Perelada brut reserva

Aigua Sant Aniol

Cafè Brasilia

Preu 38 € (I.V.A Inclós)

Fonda Manau


Tastet del dia

* * * * *

Pèsols de la floreta saltats amb pernil Jabugo

o bé

Pèsols de la floreta ofegats amb costella de porc i botifarres negra i del perol

 * * * * *

Timbal de cuixa de xai al forn i xips de verduretes

o bé

Filet d’orada, desespinada, amb patata, ceba, alls tendres i escamarlanets d’Arenys

* * * * * 

Mousse xocolata a les dues maneres

o bé

Gelat (fet a casa) vainilla amb pinyons garrapinyats

* * * * * 

Aigua.

Vi blanc Marquès d’Alella Clàssic o Señorío de Sarriá rosat (Navarra)  o negre Alcorta criança  Rioja, o Cava Castell de Perelada Brut Reserva.

Cafè.

Preu:  35  € (I.V.A. inclòs)  

 Mínim 2 persones 

Pesolada “lleugera”

Tastet del dia

*****

Torradetes amb anxoves i escalivada

o bé

Amanida de tres enciams amb vinagreta

 fresca i ànec (foie i pernil)

*****

Pèsols de la floreta saltats amb  Jabugo

o bé

Pèsols del Maresme ofegats amb costella

 de porc i botifarres (negra i del perol)

***********

Copa de crema de taronja i maduixes

o bé

Gelat (fet a casa) de dues xocolates 

(blanca i negra)

************

Aigua.

Vi blanc Marquès d’Alella o Señorío de Sarriá o negre Alcorta Rioja o Cava Castell de Perrelada.

Cafè

Preu: 30 € IVA inclòs

Mínim 2 persones 

******************************

Horari: Tancat dimarts tot el dia i les nits de diumenge a dijous.

EL TALLER


Pèsols de la floreta ofegats a la catalana

Bacallà amb samfaina i mongetes del ganxet o bé entrecot alpebre

Postres del dia

Celler: Vi Perelada o Cava Parxet

Aigua

Pa i cafès

Preu: 40€ iva inclòs

Horari: Tancat dimarts i dimecres (excepte festius)

*el menú de la pesolada només s’oferirà els caps de setmana

EL VELLARD

Amanida primaveral de contrastos dolços, àcids i salats amb pèsols 

***

Pèsols de la floreta ofegats amb botifarra amb botifarra i tripa de bacallà

***

Melòs de vedella amb salsa de foie, codony i nyoca de fruits secs

***

Postre artesà de la casa

Vi negre o blanc de la casa, aigua i pa

Preu per persona: 32 € iva inclòs

Pizzeria Estrac

Canelons de rostit amb Foie i Beixamel de Tòfona

Pèsols amb Carxofa ofegats a l’estil Emma

Gelat artesà de la casa a escollir

Aigua, pa i vi de la casa (Terra Alta)

Cafè o infusió

Preu: 25€ iva inclòs

LA BODEGUETA


Crema de pesols amb encenals de pernil ibèric i calçots arrebossats.

Pesols ofegats a la catalana

Entrecot o Calamarcets 

vi rioja camino de los monjes o vi blanc adra rueda , verdejo i aigua 

Postres del dia i copa de cava

Preu 29,50€ iva inclòs

 
                 

SOLSTICI

Trinxat de pèsols amb cansalada i gratinat amb alioli

******** 

Crema de pèsols amb encenalls de pernil ibèric

******** 

Calamars farcits de marisc i mouse de pèsols amb vinagreta de safrà

******** 

Pudding casolà amb reducció de caramel

Bodega

Aigua o refresc 

 Vi Nuviana D.O Montsant 

Preu per persona: 29 €

SOTAVENT


Pèsols ofegats amb bacallà SKREY i oli de trompetes de la mort

Preu del plat: 18,50 €

la tasqueta

Aperitiu

Tartare de bacallà, tomàquet, ceba tendre i pèsol de la floreta 

 

Primer

Pèsols ofegats amb sobrassada de Pagès menorquina i ou "poche" a baixa temperatura.

 

Segon

Melós de vedella en llit de puré de patata i pèsol  de la floreta.

O

Arròs caldos amb bacallà, carxofa i cloïsses.

Pa de coca, Aigua, Vi d'Alella, Postre fet a casa i Cafè Ecològic o Infusió.

Preu per persona 36€ iva inclòs. Mínim dues persones.

OSTRES QUIN RACONET!

Tàrtar de pèsols sobre humus de yuta

16,50€

TÊTE À TÊTE
Ajo blanco de Pèsols.
8,90€ iva inclòs
Compartir:Comparteix al facebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05