Pancarta 06
Pancarta 09
Pancarta 08
Pancarta 05
Pancarta 02
Pancarta 03
Pancarta 01
Pancarta 12
Pancarta 11
Pancarta 07
Pancarta 04
Pancarta 10
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
Inici > Els menús de la 25a Pesolada de Caldes d'Estrac
ELS MENÚS DE LA 25A PESOLADA DE CALDES D'ESTRAC

Pesolada_banner

VORAMAR 

Adreça: Passeig de la Musclera, 10 -  T. 93 791 09 44

Pèsols ofegats amb botifarra de pagès, alls i ceba tendra

Pèsols amb sepia de costa i carxofes del maresme. Els dos plats de pèsols van acompanyats d ́una 

copa de cava brut reserva de Perelada. 

Preu per persona: 19 € iva inclòs

******************************

Horari: Tancat dimecres, obert tots els migdies. Consulteu les nits.

Can Suñé

Adreça: El Callao, 4 - T. 93 791 00 51

www.cansune.com / info@cansune.com

Per començar: Amanida de céleri amb poma Granny,fonoll, nous, panses i formatge de cabra de la Garrotxa

Seguirem amb: Canelons de peix i marisc amb crema d´escamarlanets

Com a plat principal: Pèsols de la floreta ofegats amb costella de porc, les dues botifarres, cebeta, allets tendres i la picada de nyora, menta, melindros, pinyons i ametlles 

Les postres: Bescuit glacé a les ametlles garapinyades  regat amb xocolata calenta

Coca de pa torrada feta al nostre obrador per sucar amb tomàquet 

Bodega a escollir entre:

*Marquès d´ Alella blanc. D.O Alella. Pansa blanca 100%

*Finca Renardes. D.O Penedès. Ull de Llebre, de vinyes velles,

amb una part de samsó i un toc de cabernet sauvignon

*Gran Feudo rosat Chivite . D.O Navarra. Garnatxa 100%

*Cava Parató brut. D.O Penedès. Parellada, macabeu i xarel.lo

Aigua de Caldes de Bohí, aigua mineral vichy, cafè o infusions

Preu per persona  35 €   i.v.a inclòs. (mínim 2 persones)

******************************

Horari: De Dimecres a Diumenge i les nits de Divendres i Dissabte

MAROLA

Adreça: Passeig dels Anglesos, 6 T. 93 791 32 00

www.restaurantmarola.es

Aperitiu Marola amb vermut de la casa

Pèsols del Maresme ofegats a la catalana

***

 Llobarro al forn amb base de patata i ceba o Calamars Farcits i gambes "Estil Marola"

Xarrup de llimona

o

Calamars Farcits “Estil Marola” 

***

Coca de pà torrada amb tomàquet 


Celler: Raventós d’Alella Pansa Blanca o Cava brut Reserva Perelada 

Aigua Sant Aniol

Cafè Brasilia

Preu 38 € (I.V.A Inclós)

Obert migdia de dimecres a dilluns i les nits de divendres i dissabte. Dimarts tancat

Fonda Manau

Sant Josep, 11

t. 93 791 04 59

www.manau.cat / info@manau.cat


Tastet del dia

* * * * *

Pèsols de la floreta saltats amb pernil Jabugo

 * * * * *

Filet d’orada, desespinada, amb patata, ceba, alls tendres i escamarlanets d’Arenys

* * * * * 

Mousse xocolata a les dues maneres

* * * * * 

Celler: Vi blanc Marquès d’Alella Clàssic o Señorío de Sarriá rosat (Navarra)  o negre Alcorta criança  Rioja, o Cava Castell de Perelada Brut Reserva.

Aigua.

Cafè.

Preu:  36'50  € (I.V.A. inclòs)  

 Mínim 2 persones 

Horari: Tancat dimarts tot el dia i les nits de diumenge a dijous.

EL TALLER

Passatge de Sant Pere, 2

t. 93 791 26 01

www.restauranteltaller.com

Pèsols de la floreta ofegats a la catalana

Bacallà amb samfaina i mongetes del ganxet o bé entrecot al pebre

Postres del dia

Celler: Vi Perelada o Cava Parxet

Aigua

Pa i cafè

Preu: 40€ iva inclòs

Horari: Tancat dimarts i dimecres (excepte festius)

*El menú de la pesolada només s’oferirà els caps de setmana

EL jardí del VELLARD

C/ Riera de Torrentbó nº 1 (pujant Riera de Caldetes)

t. 93 791 00 03

www.eljardidelvellard.com


Primer plat a triar entre: 

Amanida de pernil d’ànec amb codony i pèsols
Crema de pèsols, sorra de botifarra negra, parmesà i oli verge
Calçots en tempura amb romesco de pèsols

Bao de calamars a l’andalusa, maionesa de sciracha i brots tendres

Plat principal a triar entre: 

 Arròs de bacallà, escopinyes i allioli

El lluç farcit de pa amb tomàquet de la Carme amb “ajoblanco” Terrina de xai amb pèsols ofegats al moment i salsa de romaní

 Llom de vedella, quenelles de patata rostides i salsa oporto

Postres a triar entre:

Pastisset artesà de la casa

Mousse de galeta oreo

Mousse de iogurt i formatge fresc amb albercoc i préssec

Crema de llimona amb sopa cítrica i carquinyolis

Brownie de xocolata negra i nous amb gelat de nata 

>>Servei de pa inclòs

» Begudes no incloses 

Preu 25’00 € (iva inclòs) 

Aquest menú l’han de fer tots els comensals de la taula 

Dilluns i dimarts tancat. Obert migdia de dimecres a diumenge. Obert nits de dijous a dissabte 

Pizzeria Estrac

Camí Ral, 5

t. 93 791 31 88

www.pizzeriaestrac.com


Pèsols i carxofes ofegades estil Emma 

Canelons de foie gratinats amb beixamel trufada 

Sorbet de mandarina dels horst de Cabrera o un altre a escollir del nostre obrador 

» Vi negre de la casa a granel

» Vi blanc i rosat del Penedès a granel

» Aigua, pà i cafè

Preu 28 € (iva inclòs)

Opcional +3€ / persona (mínim 2 persones)

» Vi blanc Parxet Raventós d’Alella

» Vi rosat Parxet Pansa Rosada d’Alella

» Vi Negre Priorat Sedó Barceló, Bellmunt

» Cava Parxet Cuvée 21 Brut d’Alella

Obert caps de setmana i festius

 


                 

SOLSTICI

Plaça de les barques, s/n

m. 608 145 984

www.solstici.com / infosolstici@solstici.com


• Aperitiu de vieira farcida de pèsols i marisc

• Pèsols de la floreta ofegats a la catalana amb botifarra i cansalada

• Llom de salmó a la planxa amb salsa de llimona

•  Sorbet de llimona

» Vi 10.000 hores D.O. Penedès

» Aigua o refresc

Preu per persona 35 € (iva inclòs)

Tancat dilluns

SOTAVENT

Passeig dels Anglesos, Mòdul 4

T. 661 759 445

info@sotaventcaldetes.com

 

Parmentier de pèsol amb bacallà en tempura


Preu 15,30 € (iva inclòs)

Horari fins 1 de juny: obert tots els migdies.

Els vespres obert divendres i dissabte i vigilies

 

la tasqueta

La Riera, 10

t. 93 791 32 72 / 661 666 262

latasquetadecaldes@gmail.com


Aperitiu: Crema de pèsol amb botifarra negra 

Tartare de bacallà, tomàquet, ceba tendre i pèsol de la floreta amb oli confitat de gingebre o Pèsols ofegats amb sobrassada de Pagès menorquina i ou a baixa temperatura 

Sèpia amb pèsols de la floreta o Arròs caldos de rap, pèsol de la floreta i cloïsses 

Postres de la casa i Cafè Ecològic o Infusió. 

Coca d’oli de pa casolà

  

Aigua, vi 

Preu per persona 39 € (iva inclòs) 

(Mínim 2 persones) 


Horari de Cuina:

De Dimarts a Dissabte de 20:00 a 22:45h

Divendres, Dissabte i diumenge de 13:00 a 15:45h

OSTRES QUIN RACONET!

Passeig dels Anglesos, Mòdul 2 (Davant nº 9 - 13)

m. 646 04 32 95

info@elracodelnavegant.com

 

Saltat de pèsols amb sepiones. 

16,50€ Iva inclòs

Tancat els dimarts i diumenges a la nit

HOTEL DYNAMIC

Carrer de la Santema, 25

T. 931 160 660

www.dyhotels.com

Pèsols del Maresme amb pernil de gla i ou “pouché”. 

Preu 14,50 € (iva inclòs) 

Horari Restaurant
Migdia de Dimarts a Diumenge 13:00 a 16:00h Nit de Dimecres a Dissabte de 20:00 a 23:00h 

Pack Dynamic Hotels Pesolada 

Inclou: Nit d’hotel, Copa de benvinguda, Esmorzar, Activitats dirigides. Preu pack: 90 € 

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05