Pancarta 07
Pancarta 06
Pancarta 05
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 10
Pancarta 11
Pancarta 01
Pancarta 03
Pancarta 04
Pancarta 09
Pancarta 12
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
Inici > Els menús de la 24a Pesolada de Caldes d'Estrac
ELS MENÚS DE LA 24A PESOLADA DE CALDES D'ESTRAC

Pesolada_banner

VORAMAR

Pèsols ofegats amb botifarra de pagès, alls i ceba tendra

Pèsols amb sepia de costa i carxofes del maresme. Els dos plats de pèsols van acompanyats d ́una 

copa de cava brut reserva de Perelada. 

Preu per persona: 18,50€ iva inclòs

******************************

Oferim diferents plats de pèsols fora del menú

******************************

Horari: Tancat dimecres, obert tots els migdies a les nits consulteu.

Can Suñé

Per començar: Amanida Niçarda amb patata, ou dur, favetes, tomàquet, oliva negra, anxova i vinagreta d ́ herbes 

Seguirem amb: Coca de recapte de formatge fos i pernil amb melmelada de tomàquet i ruca 

Com a plat principal: Pèsols de la floreta ofegats amb costella de porc, les dues botifarres, cebeta, allets tendres i la picada de nyora, menta, melindros, pinyons i ametlles 

Les postres: Tortada de poma farcida de crema amb tofe 

Bodega a escollir entre:

*Marquès d´ Alella blanc. D.O Alella. Pansa blanca 100%

*Finca Renardes. D.O Penedès. Ull de Llebre, de vinyes velles,

amb una part de samsó i un toc de cabernet sauvignon

*Gran Feudo rosat Chivite . D.O Navarra. Garnatxa 100%

*Cava Parató brut. D.O Penedès. Parellada, macabeu i xarel.lo

Aigua de Caldes de Bohí, aigua mineral vichy, cafè o infusions

Coca de pa torrada feta al nostre obrador per sucar amb tomàquet

Preu per persona  33,75 €   i.v.a inclòs. (mínim 2 persones)

******************************

Horari: De Dimecres a Diumenge i les nits de Divendres i Dissabte

MAROLA


Aperitiu Marola amb vermut de la casa

Pèsols del Maresme ofegats a la catalana

***

 Llobarro al forn estil Marola

o

Calamars Farcits “Estil Marola” 

***

Coca de pà torrada amb tomàquet 


Celler: Raventós d’Alella Pansa Blanca o Cava brut Reserva Perelada 

Aigua Sant Aniol

Cafè Brasilia

Preu 38 € (I.V.A Inclós)

Fonda Manau


Tastet del dia

* * * * *

Pèsols de la floreta saltats amb pernil Jabugo

o bé

Pèsols de la floreta ofegats amb costella de porc i botifarres negra i del perol

 * * * * *

Timbal de cuixa de xai al forn i xips de verduretes

o bé

Filet d’orada, desespinada, amb patata, ceba, alls tendres i escamarlanets d’Arenys

* * * * * 

Mousse xocolata a les dues maneres

o bé

Gelat (fet a casa) vainilla amb pinyons garrapinyats

* * * * * 

Aigua.

Vi blanc Marquès d’Alella Clàssic o Señorío de Sarriá rosat (Navarra)  o negre Alcorta criança  Rioja, o Cava Castell de Perelada Brut Reserva.

Cafè.

Preu:  36  € (I.V.A. inclòs)  

 Mínim 2 persones 

Horari: Tancat dimarts tot el dia i les nits de diumenge a dijous.

EL TALLER


Pèsols de la floreta ofegats a la catalana

Bacallà amb samfaina i mongetes del ganxet o bé entrecot alpebre

Postres del dia

Celler: Vi Perelada o Cava Parxet

Aigua

Pa i cafès

Preu: 40€ iva inclòs

Horari: Tancat dimarts i dimecres (excepte festius)

*el menú de la pesolada només s’oferirà els caps de setmana

EL VELLARD

Selecció de les nostres tapes per compartir: 

Carpaccio de bou de Nebraska, vinagreta de mostassa i parmesà 

Gazpatxo de maduixa amb gelat de parmesà i sèsam negre 

Ceviche d’orada amb pèsols tendres crús, salicornia i moscatell 

Minicaneló de pollastre rostit amb crema de parmesà, tòfona i oporto 

Plat principal a triar entre: 

El nostre arròs de closca amb pèsols ecològics del Maresme Pèsols d’agricultura ecològica del Maresme 

ofegats amb rap fresc i botifarra de can Serrat
Llom de bou nebraska, pebrots del padrón, patates 

rosses i oporto ( suplement 3’50 € ) 

Servei de pa i postres inclosos » Begudes no incloses 

Preu 30’00 € (iva inclòs) 

Aquest menú l’han de fer tots els comensals de la taula 

Dilluns i dimarts tancat. Obert migdia de dimecres a diumenge. Obert nits de dijous a dissabte 

Pizzeria Estrac

Pèsols i carxofes ofegades estil Emma 

Canelons de foie gratinats amb beixamel trufada 

Sorbet de mandarina dels horst de Cabrera o un altre a escollir del nostre obrador 

Aigua, pa, vi i cafè

Preu: 25€ iva inclòs

Obert caps de setmana i festius

LA BODEGUETA


Crema de pesols amb encenals de pernil ibèric i calçots arrebossats.

Pesols ofegats a la catalana

Postres: Tarta Sacher o Tarta Massini o Sorbet de Pinya 

Cava o Vi DInarells NEGRE D.O. Empordà 

Aigua, pa i cafè 

Preu 25€ iva inclòs

Dilluns tancat 
                 

SOLSTICI

Pèsols estofats amb gules al foie i cruixent de parmesà 

Pèsols estofats a la catalana 

Filets de gall a la planxa acompanyats amb gambes i arròs salvatge 

Flam casolà amb nata 

1/2 l. de vi o refresc 

Aigua 

Preu per persona 32 € (iva inclòs) 

Tancat dilluns 

SOTAVENT

Canelons de pèsols i foie amb beixamel de ceps gratinats. 

Preu 13,80 € (iva inclòs) 

Horari fins 1 de juny: obert tots els migdies.
Els vespres obert divendres i dissabte i vigilies 

la tasqueta

Aperitiu: Crema de pèsol amb botifarra negra 

Tartare de bacallà, tomàquet, ceba tendre i pèsol de la floreta amb oli confitat de gingebre o Pèsols ofegats amb sobrassada de Pagès menorquina i ou a baixa temperatura 

Mar i Montanya de mandonguilles amb sèpia, gambes i pèsol de la floreta o Arròs caldos de rap, pèsol de la floreta i cloïsses 

Postre fet a casa i Cafè Ecològic o Infusió. 

Pa de coca 

Aigua, vi 

Preu per persona 39 € (iva inclòs) 

(Mínim 2 persones) Dilluns tancat 

OSTRES QUIN RACONET!

Saltat de pèsols amb sepiones. 

16,50€ Iva inclòs

HOTEL DYNAMIC

Pèsols del Maresme amb pernil de gla i ou “pouché”. 

Preu 15,50 € (iva inclòs) 

Horari Restaurant
Migdia de Dimarts a Diumenge 13:00 a 16:00h Nit de Dimecres a Dissabte de 20:30 a 23:00h 

Pack Dynamic Hotels Pesolada 

Inclou: Nit d’hotel, Copa de benvinguda, Esmorzar, Activitats dirigides. Preu pack: 80 € 

Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05