Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Aprovats l'inici d'expedients que regiran la concessió dels mòduls 3 i 9 del Parc Maragall

Mòdul 9. Parc Joan Maragall
Mòdul 9. Parc Joan Maragall
El Ple ordinari de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac celebrat el dia 30 de maig va aprovar, per unanimitat, l'inici d'un nou expedient de contractació i del plec de clàusules per a la concessió administrativa per a l’explotació de bar, servei polivalent i bar/restaurant ubicats al Parc Joan Maragall de Caldes d’Estrac (Mòduls 3 i 9).

Mòdul 3. Parc Joan Maragall
Mòdul 3. Parc Joan Maragall
Aquesta licitació s'havia convocat el passat 31 de març però es va declarar deserta en no presentar-se cap proposició. Davant d'aquesta situació, tal i com va explicar Miquel González, regidor d'Urbanisme, s'ha buscat la manera de donar un recolzament a l'inversor, amb dos objectius clars que són: la màxima ocupació del parc així com ampliar l'oferta de productes gastronòmics. En aquesta nova licitació per ajudar a la forta inversió inicial  el cànon anual es començarà a pagar el segon any de la concessió, l’1 de setembre de 2017, es podrà ampliar la concessió dos anys més i per tant el contracte passaria de 5 a 7 anys, el mòdul 3 tindrà una oferta de venda polivalent i a més qualsevol altre concessionari del parc que estigui al corrent de pagament podrà fer oferta pels nous mòduls sense haver de pagar la quota inicial.

Els Plecs es podran consultar a l’apartat de la seu electrònica de l'Ajuntament, apartat anuncis. Cal tenir en compte que el pressupost base licitació del Mòdul 3 és de 1.250,00€ inicial i de 3.500,00€anual. Mentre que el Mòdul 9  és de 9.316,32€ inicial  i de 18.632,65€ anual.

La presentació d'ofertes es podrà fer a partir de la publicació de l’anunci al BOPB, el dia 8 de juny del 2016, al Registre General de l’Ajuntament (OAC). El darrer dia per a la presentació d'ofertes serà el 30 de juny del 2016.

Consultar tota la documentació:

Informació publicada el 7 de juny de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05