Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
La Fundació Palau i l´Escola de Caldes d´Estrac posen en marxa el projecte “Aprendre a fer una exposició”
Es podrà visitar divendres 17 de juny de 16 a 18h, i dissabte 18 i diumenge 19 de juny de 10:30h a 18h

160617_petits_grans_artists.jpg

Els alumnes de l’Escola Sagrada Família de Caldes d’Estrac de p3 a 6è exposaran del 17 al 19 de juny a la Fundació Palau els treballs artístics que han elaborat en els tallers i en el Laboratori d’Art de l’Escola.

160617_cartell_expo_sagradafamiliaAquesta és la primera activitat del projecte “Aprendre a fer una exposició” iniciada aquest any fruit de la col•laboració entre l’Escola i la Fundació i que pretén tenir continuïtat també en el curs escolar vinent. Aquest projecte neix amb l’objectiu d’explicar i ensenyar tot el procés d’elaboració d’una exposició i fer participar les nenes i nens de l’Escola en totes les fases del comissariat d’una exposició, des de la concepció fins el muntatge.

Enguany, a més a més de ser els artistes, s’han encarregat del transport de les obres d’art, del seu condicionament, de preparar les informacions necessàries de cada obra i de distribuir les obres en l’espai facilitat. També han participat en el procés de creació de les cartel•les.

Després de molts anys de realitzar activitats i tallers conjunts entre l’escola de Caldes i la Fundació Palau, aquest projecte suposa un pas més per obrir els espais del Museu i utilitzar dues sales de la Fundació per donar a conèixer, durant uns dies, la feina feta en aquest curs.

La inauguració tindrà lloc el divendres 17 de juny a les 11:30h a la Fundació Palau amb la presència dels alumnes que hi han participat, el professorat que ha dirigit el projecte, la directora de l’escola, l’alcaldessa de Caldes d’Estrac i l’equip de la Fundació.

Informació publicada el 14 de juny de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05