TermalismeGastronomiaHistòria, art i cultura
Poc ennuvolat
mín
10°
màx
22°
Poc ennuvolat
mín
12°
màx
22°
Intervals de nuvolositat
mín
13°
màx
21°
Divendres 3Dissabte 4Diumenge 5


SEGUEIX-NOS A LES XARXES SOCIALS:

youtubeFacebookTwitterInstagram

AGENDA
Divendres, 9 de setembre de 2016  -  2/4 d'11 nit
"A l´ombra de Piazzola: un espectacle de tango, música i microrelats”
Músics: Laura Gaya i Rémi Meurice. Ballarins: David Kampa i Amelia Peirotén

160909_biblioteca_piazzolaLaura Gaya i Rémi Meurice presenten "A l´ombra de Piazzola: un espectacle de tango, música i microrelats”.

Rémi Meurice al saxo alt i al clarinet, i Laura Gaya al violí ens proposen un duo tan poc habitual com sorprenent per la sonoritat del saxo que envolta el so d'un violí que busca constantment la polifonia.

Meurice és un saxofonista especialitzat en jazz i música popular , de formació clàssica, que ha cursat estudis a França ia Barcelona. Amb un premi de la Societat d'Autors Francesos, ha participat en diversos festivals europeus.

Per la seva banda, Laura Gaya és violinista . Va ser becada a l'excel·lència per l'Obra Social La Caixa i ha participat en diverses orquestres europees. El 2014 va publicar el seu primer disc, Barcelona Belle Époque.

La dansa corre a càrrec d'Amèlia Peirotén i David Kampa, ballarins i professors de tango argentí. S'han format a Buenos Aires , Barcelona i Madrid. Actualment treballen en aquestes dues últimes ciutats.

Lloc: Sala Cultural
Organitza: Biblioteca Can Milans
Preu: Gratuït
Tipus d'acte: Dansa, Literatura, Música
 
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
cdst.turisme@caldetes.cat
Enquesta de satisfacció

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundació Palau ofereix atenció i informació turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 17:00h a 19:00h. Dilluns tancat.


Logo Biosphere