Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Carla Escrich, patinadora del CPA de Caldes assoleix la 6na posició al Campionat Mundial de Patinatge Artístic
La caldenca va afrontar el Mundial 2016  amb un programa curt preparat especialment per a l'ocasió

161006_Escrichmundial

Una fita important per la patinadora, el tècnic, el club i el poble de Caldes que han estat presents per primera vegada a un Mundial de Patinatge Artístic i a on la Carla Escrich acompanyada pel seu tècnic, Albert Trilla, ha tingut un paper molt destacat.

La competició es va celebrar entre el 2 i el 4 d'octubre a Novara, Itàlia i va comptar amb la presència de Joan Baró, primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Caldes que va assistir en representació de l’Ajuntament convidat i per cortesia de la Federació Catalana de Patinatge i del CPA de Caldes.

161106_EscrichMundial

Els últims 2 anys Escrich havia assolit arribar als Europeus de Patinatge Artístic (2014 Eslovènia i 2015 Itàlia) on va competir al seu màxim nivell demostrant el seu potencial i a la vegada agafant molta experiència per afrontar les futures competicions Internacionals, amb un objectiu clar pel 2016, el Mundial a Novara.

Segons Eduard Casals, president del CPA de Caldes: “Aquest recorregut ha comportat molta feina, organització, preparació, esforços  i el suport de molta gent que han treballat espatlla amb espatlla i altres que ho han fet des de l’ombra aportant el seu granet de sorra per poder assolir i gaudir d’aquest moment amb la Carla al capdavant.”

Entrenaments, tecnificacions, competicions, fins i tot preparar una nova coreografia pel Programa Curt que va ser especialment dissenyada per l’ocasió. Es així com va arribar el moment, el 2 d’octubre, i la caldenca va debutar al Mundial 2016 amb el seu nou programa curt amb la coreografia d’en Jaume Pons i amb el suport del tècnic Albert Trilla. Segons el club “va ser emotiu, elegant, enlluernador”. En la part tècnica va fer unes petites errades amb el combinat de Triple Salchow i en el Doble Axel però amb excel•lents piruetes i que la va portar fins la 10a plaça i a competir pel pòdium.

161006_Escrichmundialtecnic

El 4 d’octubre va executar el programa llarg on va oferir una actuació espectacular amb alguna petita errada però un Doble Axel excel•lent, un Triple Salchow perfecte i unes piruetes impressionants que li va atorgar el sisè lloc en la classificació final en el Campionat del Món 2016 de Patinatge Artístic, categoria Júnior. Una posició merescuda i lluitada tal i com expliquen des del CPA de Caldes.

Per l’equip del CPA de Caldes la valoració ha estat més que positiva, no només per haver aconseguit participar en el mundial si no que la patinadora, sota les directrius del seu tècnic, ha demostrat la seva vàlua amb unes actuacions d’una gran qualitat tècnica, estil i elegància damunt la pista que l’han dut fins aquesta merescuda 6a plaça.

D’altre banda el Club de Patinatge vol agrair el suport de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, dels Socis del Club (Pares, Mares i esportistes), dels col•laboradors, dels tècnics del club que han treballat de valent per arribar i viure aquest moment, als pares de la Carla així com dels caldencs i caldenques que amb les seves mostres continues de suport  i ànims rebuts en els dies previs a la competició han donat l’espenta definitiva per afrontar el Mundial: “Hem gaudit d’una gran experiència i seguirem en la lluita per tornar a ser-hi en el 2017 amb el suport de tothom. Un somni fet realitat” conclou Casals.

Informació publicada el 6 d'octubre de 2016Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05