Ajuntament de
Caldes d'Estrac

161128_ple_ord.En la moció i en el posterior debat, el grup municipal de Convergents va exposar el seu desacord en la forma de procedir en l'acomiadament d'un treballador extern de l'Ajuntament. El grup municipal de Convergents va acusar a l'equip de govern d'intimidar al treballador i de malbaratar els diners públics efectuant un acomiadament en el que ha calgut indemnitzar al treballador.

Al seu torn, l'alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, va desmentir cadascuna de les denúncies que figuren en la moció. En primer lloc va voler remarcar el fet de que durant tot el procés sempre es va mantenir un diàleg cordial amb el treballador.

Pou va desmentir també el fet de que la indemnització fos de 55.000 euros com diu la moció i va explicar que el treballador tenia dos contractacions, una amb l'entitat pública local EPPEL XXI i l'altre amb l'Ajuntament de Caldes d'Estrac. La indemnització del primer contracte va quedar en 15.930 euros, mentre que la segona indemnització va quedar en 19.950 euros. A aquesta xifra a més cal afegir les factures del gener al març que encara no s’havien fet efectives. D'altra banda, Pou també va destacar el fet de que la indemnització que es va atorgar pel contracte amb l’EPPEL XXI ja ha estat amortitzada en no haver de mantenir el sou del treballador.

Pou també va aclarir que els costos de l'advocat laboralista han estat de 1.500 euros i no d'11.500 euros tal i com figura a la moció.

Per tots aquests motius, la moció va quedar desestimada amb els 4 vots favorables del Grup de Convergents i els 6 vots en contra d'ERC i del PSC.

Consultar la moció [+]

Informació publicada el 30 de novembre de 2016