Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
El govern municipal posa fi a la mala gestió del Balneari Caldes d´Estrac

balneariCaldesEstrac.jpgDesprés que el govern municipal hagi verificat l’enorme deute derivat de la mala gestió per part de l’empresa concessionària del Balneari, arriba a un acord amb el principal creditor, ABL Group, perquè sol•liciti per escrit al consistori l’embargament de la concessió i pugui tirar endavant, amb garanties, un dels principals atractius del poble.

L’actual concessionari, adjudicat pel govern de CiU (ara PdCat), ara fa 4 anys, no ha estat capaç de fer front a les obres inicials dutes a terme a la concessió atorgada i acumula un deute de 500.000€. Després de diverses reunions entre el govern municipal i ABL Group s'ha decidit formalitzar la situació entrant una instància d'embargament de la concessió.

Es tracta d’una mesura que permetrà avançar en el procés de recuperació del balneari de Caldes. L'objectiu final és tornar a convertir el balneari en la peça clau dins dels valors del termalisme que ofereix Caldes d'Estrac. En aquesta línia des de l’Ajuntament ja s'han fet altres accions com la remodelació del safareig.

En pro del turisme termal a Caldes d’Estrac, una de les primeres accions del Govern de Rosa Pou ha estat la recuperació de la concessió del balneari de l’Hotel Colon, en mans de l’empresa Stel-Groc, des de feia més de 16 anys, i la liquidació, per part de la mateixa empresa, del deute acumulat des del 2005, corresponent al canon de la concessió i els tributs corresponents, i que pujava 700.000€. El següent pas, serà connectar de nou l’aigua termal al balneari, que no la utilitza des de que el govern de Joaquim Arnó (CiU) en tallés el subministrament.

Totes aquestes passes s’encaminen a situar a Caldes d’Estrac en el mapa de destinacions termals posant en valor les qualitats úniques de l’aigua de la vila.

Informació publicada el 20 de gener de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05