Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Caldes amb el Dia Internacional de la Dona
El 8 de març a les 20h llegirem el manifest a la plaça de la Vila, l'11 de març celebrarem un berenar intercultural i el 12 de març participem a la cursa femenina Triwoman

170308__AcciA__social_Dia_de_la_dona_cartell_8_de_marcI__2017.jpg

El proper 8 de març, amb motiu del Dia Internacional de la Dona, des de l'Ajuntament convoquem a tots els veïns i veïnes de Caldes, entitats i grups municipals a assistir i participar a la lectura del manifest que es llegirà a les 20h a la Plaça de la Vila.

L'acte està obert a tothom qui desitgi participar llegint altres manifestos o lectures relacionats amb el Dia Internacional de la Dona. L'objectiu és aturar-nos un moment i reflexionar sobre el paper de la dona a l'actualitat i el camí de lluita que encara queda per fer per aconseguir no ser discriminada en cap dels àmbits de la societat actual.

Pel 12 de març ens unim juntament amb Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres a la cursa femenina Triwoman. Una proposta esportiva per a totes les atletes que ofereix la possibilitat de fer un recorregut de 5km o un de 10km.

Les dones prenen la paraula: un berenar intercultural
Enfortir els llaços entre les dones caldenques, sigui quina sigui la seva edat, cultura o religió i obrir un espai de diàleg i intercanvi per enriquir-nos amb la diversitat de la que gaudim a Caldes. Tot això i per descomptat passar una bona estona compartint experiències. Aquesta és la fita que volem assolir a través del berenar intercultural que organitzem des de l'Ajuntament a través d’Alcaldia i l'Àrea d'Acció Social que tindrà lloc el dissabte 11 de març a les 17h a la Fabriqueta.

Totes les dones de Caldes estan convidades a participar i per fer més enriquidora l'experiència cadascuna pot portar un menjar tradicional del seu país que compartirem totes juntes. Aquelles que ho desitgin també poden portar la música típica de la seva terra que anirem escoltant durant la trobada.
Des d’Alcaldia i des de l'Àrea d'Acció Social només ens queda dir que us animen a totes: noies, joves, àvies, mares i filles a participar!

Informació publicada el 6 de març de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05