Turisme - Drac
Turisme - Iot
Turisme - Barques
Turisme - Colon
Turisme - Diables
Turisme - Torre
TermalismeGastronomiaHistōria, art i cultura
Ennuvolat
mín
21°
māx
29°
Intervals de nuvolositat
mín
20°
māx
28°
Poc ennuvolat
mín
20°
māx
28°
Divendres 22Dissabte 23Diumenge 24

Cercador avanįat
NOTÍCIES
Ja tenim el vídeo promocional de la bio-Fira Aqua Calida!
La peįa audiovisual s'ha realitzat en col•laboraciķ amb les diferents entitats de Caldes que participaran a la fira el proper 10 i 11 de juny

Us presentem el vídeo promocional de la bio-fira Aqua Calida, un primer tast de tot el que podreu viure el proper 10 i 11 de juny a Caldes d'Estrac. Una cita on posarem en valor la nostra histōria, les nostres tradicions i sobretot una forma de viure que aposta per la sostenibilitat, el benestar i la salut.


El vídeo promocional es va presentar aquest dijous a la sessiķ informativa ĢQuč saps de la bio-fira Aqua Calidaģ, davant d'algunes de les entitats que formaran part d'aquest esdeveniment. El regidor de promociķ Econōmica i Turisme, Ōscar Barķ, va obrir la trobada agraint ĢLa col•laboraciķ de totes les entitats, veīns i veīnes que s'han implicat i han participat no només en la realitzaciķ del vídeo promocional, sinķ també en la organitzaciķ de la fira, aportant propostes que enriquiran la programaciķģ.

La bio-fira Aqua Calida, s'emmarca dins de l'any 2017, que l'ONU ha declarat any del Turisme Responsable. Segons Ōsca Barķ: Ģ Nosaltres volem fer nostre aquest repte conscienciant a famílies, joves, grans, i viatgers de tot tipus. Per aixō convidem a tothom a visitar-nos i gaudir dels espais que hem preparatģ.

Tenint en compte que el mķn bio es caracteritza per ser transversal, la fira englobarā quatre āmbits: el termalisme, la salut, la histōria i la gastronomia. A més a més també hi hauran espectacles, conferčncies i activitats per a tota la família, creant una programaciķ completa i atractiva. Molt aviat us farem arribar la programaciķ!

Segueix totes les novetats de la bio- fira Aqua Calida [+]

Informaciķ publicada el 12 de maig de 2017
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
turisme@caldetes.cat

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundaciķ Palau ofereix atenciķ i informaciķ turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 16:00h a 18:00h
Dilluns tancat.

Tens perfil de Facebook?           Oficina de Turisme virtual de catalunya

Turisme Gencat