Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Construïm Biocivilització: segueixen els preparatius de la Bio-fira Aqua Calida
Conversa amb Sandra Campos i amb la presentació a càrrec d´Òscar Baró

170520_cartell_biociv.jpgEl dissabte 20 de maig a les 18.30h, a la Biblioteca Can Milans, tindrà lloc aquest acte que s’enmarca dins d’una sèrie d'activitats prèvies a la Bio-Fira Aqua  Calida on l'Ajuntament està col.laborant per compartir els  principals objectius de la fira.

Òscar Baró, regidor de Promoció i Turisme, donarà informació actualitzada dels preparatius de la Bio-Fira Aqua Calida i el programa d’aquesta fira que té com a un dels objectius principals promoure un estil de vida saludable basat en la sostenibilitat i el benestar, i que tindrà lloc el proper 10 i 11 de juny a Caldes d’Estrac.

Tot seguit, donarà pas a la xerrada de presentació del llibre “Construïm Biocivilizació, Cap a un nou paradigma de convivència planetària”. La presentació serà a càrrec de la seva compiladora, Sandra Campos, directora de l'Associació IMAGO que recentment ha obert la seva delegació al municipi de Caldes d'Estrac.

El llibre és un recull de les principals ponències realitzades durant el 3r Seminari Internacional de Paradigmes de Convivència Planetària, organitzat per a l'Associació IMAGO Catalunya a Barcelona, i que giren al voltant de la idea de construir col•lectivament un nou model de convivència que té per essència la xarxa de la vida, que ha de ser respectada, cuidada i preservada en totes les seves manifestacions: l´ésser humà, els animals, la natura, i el planeta Terra.
Us animem a venir i participar!

Més informació:

Bio-fira Aqua Calida [+]

Informació publicada el 18 de maig de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05