Pancarta 06
Pancarta 05
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 03
Pancarta 11
Pancarta 08
Pancarta 09
Pancarta 10
Pancarta 01
Pancarta 12
Pancarta 04
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Construīm Biocivilitzaciķ: segueixen els preparatius de la Bio-fira Aqua Calida
Conversa amb Sandra Campos i amb la presentaciķ a cārrec d´Ōscar Barķ

170520_cartell_biociv.jpgEl dissabte 20 de maig a les 18.30h, a la Biblioteca Can Milans, tindrā lloc aquest acte que s’enmarca dins d’una sčrie d'activitats prčvies a la Bio-Fira Aqua  Calida on l'Ajuntament estā col.laborant per compartir els  principals objectius de la fira.

Ōscar Barķ, regidor de Promociķ i Turisme, donarā informaciķ actualitzada dels preparatius de la Bio-Fira Aqua Calida i el programa d’aquesta fira que té com a un dels objectius principals promoure un estil de vida saludable basat en la sostenibilitat i el benestar, i que tindrā lloc el proper 10 i 11 de juny a Caldes d’Estrac.

Tot seguit, donarā pas a la xerrada de presentaciķ del llibre “Construīm Biocivilizaciķ, Cap a un nou paradigma de convivčncia planetāria”. La presentaciķ serā a cārrec de la seva compiladora, Sandra Campos, directora de l'Associaciķ IMAGO que recentment ha obert la seva delegaciķ al municipi de Caldes d'Estrac.

El llibre és un recull de les principals pončncies realitzades durant el 3r Seminari Internacional de Paradigmes de Convivčncia Planetāria, organitzat per a l'Associaciķ IMAGO Catalunya a Barcelona, i que giren al voltant de la idea de construir col•lectivament un nou model de convivčncia que té per essčncia la xarxa de la vida, que ha de ser respectada, cuidada i preservada en totes les seves manifestacions: l´ésser humā, els animals, la natura, i el planeta Terra.
Us animem a venir i participar!

Més informaciķ:

Bio-fira Aqua Calida [+]

Informaciķ publicada el 18 de maig de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05