Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Viu el termalisme de Caldes!
Apropa´t a la Bio-fira Aqua Calida el proper 10 i 11 de juny i endinsa´t a la cultura termal

balneari

170120_BalneariCaldesEstrac.jpgAquest cap de setmana celebrem la primera edició de la bio-fira Aqua Calida on volem donar a conèixer un nou estil de vida basat en el benestar posant en valor alguns dels trets que defineixen la nostra vila com  és el termalisme.

Caldes d’Estrac sempre ha estat una vila termal, i ara volem que tu també la puguis gaudir. Per això durant tot el cap de setmana del 10 i 11 de juny el nostre balneari farà portes obertes i podreu conèixer el singular brollador d’aigua mineromedicinal.

balneari.1.jpg

A més a més, ens endinsarem en les experiències d’altres viles termals com la de Caldes de Montbui. Dissabte 10 de juny a les 19:30h a la Sala Cultural, Isidre Pineda, 1r tinent d’Alcalde de Caldes de Montbui, oferirà la conferència “Termalisme a 74º. El relat de Caldes de Montbui”.

Diumenge podrem continuar aprofundint en el termalisme gràcies a la ponència de Raquel Soler, metgessa i especialista en hidrologia: “Balnearis, propietats de les aigües mineromedicinals i els seus beneficis”. Tindrà lloc a les 12h a la Sala Cultural. Soler, del balneari Broquetas de Caldes de Montbui, també estarà present en el conjunt d’expositors de la fira.

D’altra banda, també comptarem amb entitats arrelades al termalisme com l’Associació de Viles Termals de Catalunya.  Una experiència completa per entrar dins d’aquest món on la teva salut i el teu benestar són el principal objectiu!

Vols saber més coses de la fira? Mira el web: www.caldetes.cat/aquacalida

Informació publicada el 6 de juny de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05