Pancarta 08
Pancarta 04
Pancarta 07
Pancarta 10
Pancarta 06
Pancarta 11
Pancarta 01
Pancarta 12
Pancarta 03
Pancarta 02
Pancarta 05
Pancarta 09
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Donem a conèixer la cultura termal
El termalisme va ser un dels principals eixos de la bio-fira Aqua Calida

Fira Aqua Calida 2017

Fira Aqua Calida 2017 - Conferència Raquel SolerCaldes d’Estrac es defineix com a Vila Termal. Per això durant la bio-fira Aqua Calida, un dels eixos principals va ser el termalisme. Durant tot el cap de setmana vam comptar amb la presència de diferents balnearis catalans i el balneari Caldes d’Estrac va obrir les seves portes perquè tothom pogués conèixer les seve instal•lacions i la seva història.

Fira Aqua Calida 2017 - Detall stand Hotel ColonA més a més vam posar sobre la taula experiències tan enriquidores com les que ens va portar  Isidre Pineda, 1r Tinent d’Alcalde de Caldes de Montbui, que va parlar del passat, present i futur del termalisme, i de les estratègies turístiques que s’han realitzat per fomentar el termalisme en diferents llocs del món com Islàndia o Ourense, posant també com exemple la campanya realitzada a Caldes de Montbui que té com a lema “El poble que bull”.

Fira Aqua Calida - espectacle al safareigTambé va destacar la conferència de Raquel Soler, metgessa i especialista en hidrologia, que va fer una exposició sobre els beneficis i les propietats de les aigües termals.

D’aquesta manera la bio-fira Aqua Calida  va aportar una visió global del termalisme, oferint la possibilitat als visitants, no només de conèixer la nostra cultura termal, sinó de viure-la en primera persona.

Vols saber més coses de la fira? Mira el web: www.caldetes.cat/aquacalida

Informació publicada el 15 de juny de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05