Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 05
Pancarta 09
Pancarta 12
Pancarta 01
Pancarta 10
Pancarta 11
Pancarta 06
Pancarta 02
Pancarta 03
Pancarta 04
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Proactiva serā l´encarregada del salvament i socorrisme aquest estiu a les platges de Caldes
L´empresa va guanyar recentment el concurs públic on se li adjudica aquest servei durant l´estiu del 2017

170629_modulproactiva.jpgProactiva serā l´empresa encarregada de realitzar el servei de prevenciķ, vigilāncia, salvament i socorrisme a les platges de Caldes des del mes de juliol fins a meitat de setembre.

170629_modulssalvament.jpg

Fins ara Creu Roja tenia un conveni de 52.000 euros amb l'Ajuntament per realitzar aquest servei, tot i que englobava altra feina que l´entitat realitza  durant l´any. Aquest 2017, i després que la prōpia Creu Roja fes temps que ho suggerís, l'Ajuntament ha decidit separar els serveis en convenis diferents. Un per a la tasca de salvament i socorrisme al que s´han destinat uns 32.000 euros i l´altre per la resta de serveis que la Creu Roja dķna durant l´any per un import de 20.000 euros que es signarā en els propers dies.

En tractar-se,  el de Salvament i Socorrisme, d´un servei que supera els 18.000 euros i que altres entitats poden oferir, l´Ajuntament en compliment de la llei i davant l´interčs que des de 2016 han mostrat diferents empreses de salvament, ha decidit treure a concurs públic la licitaciķ a la que es van presentar la Creu Roja i Proactiva amb ofertes molt similars econōmicament. Finalment, Proactiva ha estat la guanyadora en obtenir una millor valoraciķ tčcnica i oferint 10 dies més de servei. De cara al 2018, es tornarā a obrir a concurs públic la licitaciķ on podran optar les empreses que ho desitgin.

Respecte al mōdul de la platja, en la documentaciķ precedent figurava que l´Ajuntament cedia l´espai a la Creu Roja per dur a terme les tasques de salvament i socorrisme, perō s´ha detectat que aixō és erroni, en haver una concessiķ anterior on la Creu Roja figura com titular. És per aixō que s´ha habilitat un mōdul perquč Proactiva pugui realitzar el servei amb comoditat.

Proactiva va sorgir fa 10 anys, i en el seu recorregut destaca també la tasca social que duu a terme a través de la ONG Proactiva Open Arms especialitzada en el salvament de refugiats que arriben a Europa fugint de conflictes bčl•lics, persecuciķ o pobresa.

LLegir la carta dels voluntaris i les voluntāries de la Creu Roja [+]

Informaciķ publicada el 29 de juny de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05