Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Es celebrarà el proper 22 de juliol a partir de les 20.30h

70722_cartel_Trobada_de_Jazz_a_Caldetes_.jpgUn cop més, l’associació cultural Camí Ral 39, ens porta una espectacular nit de jazz a un dels millors escenaris de Caldes: el Parc Can Muntanyà.

A partir de les 20:30h, ja es podran començar a omplir les cadires per gaudir del recital on també hi haurà servei de menjar i beure.  La vetllada començarà amb un concert del grup The Harahendels, mestres del soul i el blues. Formen el grup: Marina Hoyos, Dani Heredia, Georgina Rufo, Alex Garcia, Alex Solana i Xebi Bargués.

A continuació es podrà gaudir  del quartet de jazz Mozzaic, format per Lluís Casals, Joan Moragas, Pep Rius i Joan Carles Aguerri.

Les entrades es poden adquirir a Verdura i Cultura, Soletico, Caldescans, Club del Cep o es poden reservar per e- mail a: ascultural39@gmail.com. Les entrades costen 10€ amb un 25% pels amics del 39 i entrada lliure fins a 14 anys.

L’Associació  Cultural Camí Ral 39 Verdura i Cultura vol agrair la col•laboració de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac, així com dels patrocinadors Caldescans, Immotècnics, Soletico i el Club del Cep.

Mireu el vídeo promocional:

Informació publicada el 18 de juliol de 2017