Pancarta 10
Pancarta 05
Pancarta 08
Pancarta 11
Pancarta 09
Pancarta 06
Pancarta 12
Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 03
Pancarta 04
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La Quadra del Mar esdevé l´equip campió del Torneig de futbol sala de Festa Major
La final es va disputar del divendres 1 de setembre al Pavelló Poliesportiu

Torneig Futbol 2017 - Penals

Torneig Futbol 2017 - FinalTorneig Futbol 2017- 1rs La Quadra del MarTorneig Futbol 2017 - 2ns ImmotècnicsTorneig Futbol 2017 - 3rs Amics BartomeuTorneig Futbol 2017-Millor Golejador - Carlitos FernándezTorneig Futbol 2017 - Millor Porter - Esteve PlanaTorneig Futbol 2017 - Premi Honorífic Millor Porter - Xavi TarradóLa Quadra del Mar ha estat l’equip guanyador del que ha estat el 22è Torneig de futbol sala de Festa Major. L’equip va proclamar-se campió després d’enfrontar-se amb Immotècnics, en una final molt igualada que es va acabar decidint en els penals. Finalment, Immotècnics va assolir la segona posició. En tercer lloc va quedar Amics de Bartomeu, després d’enfrontar-se amb Món Sa.

El regidor d’Esports, David Salvà, va ser l’encarregat de lliurar els trofeus juntament amb els principals organitzadors, Jordi Naval i Xavi Herrero, de l'entitat Can Muntanyà. A més dels trofeus als equips guanyadors, també es va lliurar un Premi Honorífic al Millor Porter, concedit a Xavi Tarradó, el Premi al Millor Porter, lliurat a Esteve Plana i el Premi al Màxim Golejador, que es va atorgar a Carlitos Fernández, entre d’altres commemoracions.

Herrero ha explicat que l’experiència ha estat molt positiva especialment pel bon nivell dels jugadors. D’altra banda, com a regidor d’Esports, Salvà ha destacat el bon ambient d’esportivitat que s’ha viscut durant tots els partits, i la implicació de tots els participants. Salvà ha destacat també que s'ha tornat al clàssic Torneig de Festa Major potenciant els equips i jugadors de Caldes. Aquest any han estat 9 els equips que han participat al Torneig de futbol sala, amb una important presència d’quips caldencs. De cara a l’any que ve organitzadors i ajuntament continuaran treballant en col•laboració per aconseguir més equips participants.

Informació publicada el 5 de setembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05