Pancarta 05
Pancarta 06
Pancarta 12
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 09
Pancarta 11
Pancarta 04
Pancarta 10
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 03
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
AGENDA
Dissabte, 16 de setembre de 2017  -  12 h migdia
Exposiciķ Encontres amb l'Alquimista
Es pot visitar fins l'11 de novembre

170916_fundaciopalau_encontresalquimistaUn projecte d´exposiciķ a l´entorn de l´obra de Josep Palau i fabre, en concret del seu poemari L´Alquimista.

Un projecte promogut pel grup de recerca Escafandre, subscrit a l´Associaciķ Cultural l´Espantaocells i Comissariat per l´Āngels Rosés

Escafandre, és un grup heterogeni i canviant d´artistes de diferents disciplines que s´apleguen a l´entorn d´un projecte comú, en aquest cas, el desig d´aprofundir en l´obre de Palau i Fabre, cercant diferents punts de vista i provocant diāleg.

Els participants ens reunim sota una proposta de diāleg, de trobada, de ressonāncies amb el poeta a traves d´algun del seus poemes o be d´un conjunt…Com no pot ser d´altre manera, un diāleg obert, que ens meni a l´obra amb total llibertat artística, travessant diverses disciplines i llenguatges que itinčrin amb el que ens diu Palau.

Els artistes participants son:
Xavier Alsina, Antoni Carné, Núria Dardinya i Daniel Perez , Marta Castelar, Carme Castellvi, Anet Duncan, Verōnica Gonzalez, Teresa Gķmez Martorell, Jaume Guardis, Ona Mestre, Jaime Moroldo, Tomās Pariente, Stefano Puddu, Anna Maluquer, Āngels Rosés, Núria Rossell, Jordi Sarrate, Pepa Vila.

Lloc: Fundaciķ Palau
Adreįa: La Riera, 54
Durada: Fins l'11 de novembre
Ho organitza: Fundaciķ Palau i Associaciķ Espantaocells
Preu: Gratuīt
Tipus d'acte: Exposiciķ
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05