Pancarta 09
Pancarta 02
Pancarta 03
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 04
Pancarta 10
Pancarta 05
Pancarta 12
Pancarta 01
Pancarta 11
Pancarta 06
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Un nou curs ple d´expectatives
Uns 300 alumnes de Caldes s´incorporen a les classes entre el 5 i el 14 de setembre

Inici de Curs - Escola Sagrada Família 2017

Inici de Curs - Escola Bressol 2017

Els més petits han estat els primers a incorporar-se. L’escola bressol de Caldes va obrir les portes el 5, 6 i 7 de setembre al matí per facilitar el primer període d’adaptació. Com l’any passat, l’Escola Bressol acull un total de 17 alumnes: set a la classe dels Crancs que correspon a les edats compreses entre els 0 i els 2 anys; i deu a la classe de les Estrelles de Mar que correspon a les edats compreses entre els 2 i 3 anys.

Inici de Curs - Escola Sagrada Família 2017

A l’Escola Sagrada Família, són 190 els nens que s’han matriculat per fer el curs escolar 2017-2018. D’aquests, 52 pertanyen al cicle infantil i 138 a primària.

Aquest dimarts al matí, nens i nenes han estat acollits pels professors al pati de l’escola, i la directora, Natàlia Millán els ha llençat un missatge del mateix Confuci: “No importa si s’avança poc, l’important és no aturar-se”.

L’acte on ha estat present l’alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, s’ha hagut d’escurçar a causa de la pluja, i nois i noies desseguida han entrat a les aules, sorpresos pels canvis fets durant l’estiu a les instal•lacions.

Segons Millán: “Els curs comença amb molta il•lusió. Comencem el curs duent a terme noves propostes pedagògiques a cicle mitjà i superior i consolidant les iniciatives endegades a infantil i inicial amb l'objectiu de que l'alumne sigui el protagonista del seu aprenentatge tot potenciant l'esperit crític, creatiu i l'autonomia de l'alumnat entre d'altres aspectes”.  Millán ha expressat el seu agraïment a l’ajuntament de Caldes per l’esforç realitzat per millorar el centre.

150914_INS_Esteve_albertA l’INS de Sant Vicenç, les classes han començat avui, per als alumnes d’ESO, i els de Batxillerat començaran demà. Segons la directora, Mercé Balart, en total són aproximadament 490 els alumnes que s’han incorporat avui a les classes i la jornada ha transcorregut amb normalitat.

Informació publicada el 13 de setembre de 2017Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05