Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 11
Pancarta 05
Pancarta 09
Pancarta 07
Pancarta 06
Pancarta 03
Pancarta 10
Pancarta 08
Pancarta 04
Pancarta 12
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
AGENDA
Dissabte, 20 de gener de 2018  -  12 h migdia
MOSTRA DE NADALES DE LA COL•LECCIĶ IL•LUSTRACIĶ I POESIA CATALANA 2000-2017
Promoguda per Joan Rios i Masanell

Mostra_nadales_fundacio_palauA la Fundaciķ Palau de Caldes d’Estrac, es presentarā el proper dia 20 de gener a les 12 del migdia, la mostra de l’extraordināria colˇlecciķ de nadales Ilˇlustraciķ i Poesia Catalana, promoguda pel sabadellenc Joan Rios i Masanell, i en la que hi ha participat destacats artistes en les que s’aparellen poemes ja publicats amb la reproducciķ d’un dibuix o pintura encarregat expressament a un artista.

La Nadala d’aquest recentment passat any 2017 ha estat ilˇlustrada per l’artista Santi Moix sobre el poema “Tota la neu del mon…” de Josep Palau i Fabre, del que aquest any es commemora el seu centenari. La primera nadala d’aquesta colˇlecciķ, iniciada l’any 2000, va ser realitzada per Josep M. Subirachs sobre una poesia de Salvador Espriu, en edicions posteriors i per citar només alguns exemples, Josep Guinovart ho feia amb Jacint Verdaguer, Modest Cuixart amb J.V. Foix, Rāfols Casamada amb Mariā Manent, Antoni Tāpies amb Ramon Llull, Jaume Plensa amb Joan Maragall o Assumpciķ Mateu amb Víctor Catalā.

Com es pot veure, l’eclecticisme presideix una proposta en quč un poema amb motiu nadalenc, conformen un conjunt d’obres que mostra la multiplicitat de generacions i tendčncies que conviuen en l’art catalā dels últims anys i que queda reflectida en la mostra d’aquesta exposiciķ que estarā presentada pel comissari de l’Any Palau i Fabre, Sr. Manuel Guerrero. Durant l’acte es farā un breu recital de poesies.

Lloc: Fundaciķ Palau
Adreįa: La Riera, 54
Tipus d'acte: Exposiciķ
Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05