Pancarta 02
Pancarta 11
Pancarta 07
Pancarta 03
Pancarta 09
Pancarta 04
Pancarta 10
Pancarta 06
Pancarta 05
Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 12
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
S'aproven definitivament els pressupostos municipals del 2018
La renúncia de Martí Daban al seu cārrec de regidor es va fer efectiva durant el ple ordinari del 29 de gener

180129_foto_ple1Durant el ple ordinari que va tenir lloc ahir a la Sala Cultural de Caldes es va aprovar per sis vots a favor (ERC i PSC) i 5 en contra (PdCat) el pressupost per l'exercici 2018. Abans perō es van debatre les alˇlegacions i/o esmenes que el PdCAT va presentar al pla de pressupostos presentat el passat 11 de desembre de 2017. Els punts que es van tractar i que es basaven en les alˇlegacions presentades pel PdCAT van ser: la falta d'exactitud alhora de determinar les subvencions que la Diputaciķ de Barcelona otorgarā a l'Ajuntament per a la millora de l'Escola Bressol i el Poliesportiu, la contemplaciķ del terreny del carrer Mossén Jacint Verdaguer com a part de patrimoni de sol i habitatge, el fet que alguns dels ingressos com el canon per la possible venda de l'Hotel Colon no estiguin garantits, el canvi de nom de les dues futures places d'agents cívics a agents de mobilitat i seguretat i la inadecuaciķ de la categoria professional de la plaįa d'arquitecte que té previsiķ de sortir durant el 2018. 180129_foto_ple2Després, en les propostes a alcaldia i un cop aprovades les actes de les sessions anteriors, es va donar  compte de la renúncia del Regidor del PdCAT Martí Daban Canaleta. Daban va explicar que el fet de deixar el cārrec ha estat per motius personals, ja que "he canviat de domicili i amb conscičncia no em puc dedicar al poble de Caldes tal i com es mereix". Joaquim Arnķ, va destacar la seva tasca durant tots els anys que va exercir de regidor: “ha deixat empremta". Arnķ també va destacar la "feina feta pel municipi" i va afegir que tot i Daban marxa de Caldes "sempre serā un ciutadā defacto del poble". 

Al seu torn, els portaveus de la resta de grups polítics, ERC i PSC,  van aprofitar per destacar la dedicaciķ al poble del regidor, agraint la feina feta.

Finalment, i durant el torn de precs i preguntes, Joaquim Arnķ va preguntar per la despesa dels ordinadors i el seu possible malbaratament i la futura concessiķ del Balneari. Joan Barķ, regidor de Governaciķ, va respondre primer que, d'acord amb l'informe de l'empresa especialitzada, fins que no es completi l'actualitzaciķ del deficient sistema informātic no es podran instalˇlar els ordinadors. Després, Miquel Gonzalez, regidor d'Urbanisme, va explicar que la intenciķ de l'Ajuntament es obrir un concurs públic per a la concessiķ del Balneari.

Per la seva banda, i degut al trasllat de les concentracions per demanar l'alliberament dels presos polítics que es feien habitualment a la plaįa de la Vila, l'ANC de Caldes va demanar la possibilitat d'endollar l'equip de so a la intersecciķ de la Riera amb el Mercat Municipal per tal d'apropar-se a la poblaciķ. Joan Barķ, regidor d'Urbanisme, va respondre que un cop el tčcnic ho autoritzés, no hi hauria problema.

Informaciķ publicada el 30 de gener de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05