Ajuntament de
Caldes d'Estrac
La jornada va girar entorn a la col·laboració entre els alumnes de diferents classes en pro de la Pau

dia_internacional_no_violencia_1Plena de simbolismes, aquest any la celebració del Dia Escolar de la No Violència i de la Pau, 30 de gener de 2018, ha girat entorn a la col·laboració entre alumnes, professors i families de l’Escola Sagrada Família en pro de la Pau Mundial.


dia_internacional_no_violencia_4

El dia va començar amb la reunió d'alumnes, mestres i famílies al pati on la directora, Natàlia Millán, va introduir la celebració del dia de la No Violència i on es va donar espai per a què alguns alumnes expliquèssin què era la pau per a ells i elles.

A continuació, els alumnes es van dirigir a les classes i les famílies que van voler van poder decorar el mur de la rampa. Mentrestant, a les aules, els alumnes van pintar uns cors, que van completar el mural de l'entrada de l’Escola.

Mentre treballaven en les decoracions del mur per la Pau, els nens i les nenes de les classes de primària van crear el seu Manifest per la Pau. En diferents torns, els nens i nenes també van poder sortir de classes per decorar el mur de la rampa.

Finalment, a les 16:20 de la tarda, a les pistes de l’escola, un representant de cada classe van anar llegint les aportacions de cada grup al “Manifest per la Pau” davant de les famílies. Per acabar, tothom es vam unir per cantar "El món seria més feliç".

Cliqueu a l'enllaç per sentir la cançó

Informació publicada el 5 de febrer de 2018