Ajuntament de
Caldes d'Estrac
95 families de Caldes es beneficien aquest 2018 de la reducció de la taxa d'escombreries per l'ús de la deixalleria

tarja_deixalleria3vilesEl passat 5 de febrer de 2018 en Junta de Govern Local es va aprovar el dret a la reducció de la taxa d’escombraries per a l’any 2018 per a totes aquelles persones que van utilitzar la deixalleria municipal de Sant Andreu de Llavaneres i la deixalleria mòbil de Caldes. Per fer-ne ús és necessària la targeta que l’Ajuntament expedeix als veïns des de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà.

El total de persones que gaudiran d’aquesta bonificació va en funció de la utilització que hagin fet del esmentat servei durant el any anterior, quantes mes vegades s’utilitzi major serà el descompte en la taxa d’escombraries. 

Per tal de facilitar a la població aquest servei, trobaràs la deixalleria mòbil a l'Esplanada de Can Muntanyà de Caldes tots els diumenges al matí. La deixalleria mancomunada entre Caldes d'Estrac, Llavaneres i Sant Vicenç de Montalt és el centre de recollida dels residus que no poden ser dipositats en els contenidors del sistema de recollida municipal.

deixalleria_estadistiques

Aquests residus són transportats a gestors autoritzats per al seu correcte reciclatge. És una instal·lació tancada i vigilada, de manera que no s'hi poden realitzar abocaments incontrolats. Els usuaris disposen d'una oficina de recepció on, a més de dur un registre dels residus que entren, s'informa d'on cal dipositar-losFEM DE CALDES UN MUNICIPI SOSTENIBLE!

Informació publicada el 12 de febrer de 2018