Pancarta 12
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 11
Pancarta 09
Pancarta 02
Pancarta 03
Pancarta 07
Pancarta 04
Pancarta 05
Pancarta 06
Pancarta 10
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
3 de marį: comenįa la Pesolada a Caldes d´Estrac
La cita gastronōmica per excelˇlčncia de Caldetes s´iniciarā amb un acte a la Sala Cultural on tindran cabuda el cinema i la gastronomia

cartell_pesoladaL’audiovisual i la gastronomia tornen a donar-se la mā a Caldes d’Estrac per presentar la que serā la 24a ediciķ de la Pesolada. L’acte d’inauguraciķ tindrā lloc demā 3 de marį a la Sala Cultural de l’Ajuntament a les 12 del migdia i tothom estā convidat a assistir-hi. 

Rosa Pou, alcaldessa de Caldes, i Ōscar Barķ, regidor de Turisme i Promociķ Econōmica, a més de l’Estela Marinera, presentadora i conductora de l’acte, seran els encarregats de donar la benvinguda a tots els assistents, en especial als restauradors de Caldes que portaran una degustaciķ de tapes amb el pčsol com a protagonista, aixķ com a tots els participants de la 3a Mostra de “Videopčsols”. 

En primer lloc es visualitzaran les obres que s’han presentat al concurs dels “Videopčsols”, una convocatōria que l’Ārea de Promociķ Econōmica i Turisme va posar en marxa durant el 2016 per animar a tots els aficionats i professionals del mķn audiovisual a realitzar vídeos de curta duraciķ que tinguessin el pčsol com a element destacat i que aquest any arriba a la tercera ediciķ. 

Després del passi dels vídeos, es procedirā al lliurament dels premis i els restauradors oferiran una degustaciķ amb receptes basades en el pčsol per a tots els assistents. Us desvetllem quines seran: El restaurant Voramar ens delectarā amb un pinxo de truita de pčsol del Maresme, la Fonda Manau posarā uns pastissets de pčsols de la floreta ofegats amb dues botifarres, Can Suņé un pastís de pčsol, Marola unes croquetes de pčsols, El Taller, botifarra de pčsols de la floreta, La Bodegueta, crema de pčsols amb encenalls de pernil ibčric, la pizzeria Estrac, pizza de pčsols ofegats a l’estil emmā; el Ostres quin reconet, tomāquets cirerol farcits de hummus de  pesols i permantier de botifarra negra i permantier de poma, Sotavent, canelons de pčsols i foie amb beixamel de ceps gratinats, Solstici, pčsols estofats amb gules al foie i cruixent de parmesā, el Vellard, neula farcida de botifarres i pčsols i l’Hotel Restaurant Dynamic, pčsols del Maresme amb pernil de gla i ou “pouché”.

Un jurat extraordinari decidirā qui és el guanyador del certamen audiovisual 

En aquesta tercera ediciķ la Mostra de Videopčsols compta amb un jurat conformat per un seguit de professionals ilˇlustres de la zona: Pep Andreu, director de producciķ i continguts a M1TV; Mōnica San José, redactora del Programa Matins de TV3; Pep Blay, escriptor, guionista i crític musical;  Pere Vila, jubilat i aficionat a la fotografia i Ramon Vallčs, professional d'audiovisuals a TV3 i 1er premi de la 1a ediciķ Videopčsols.

El jurat serā l’encarregat d’escollir les peces guanyadores del 1r Premi General Pesolada i el 2n Premi Jove Pčsol de la floreta de l’ediciķ 2018. El premi de la categoria 3r Premi del Públic resultarā de les votacions recollides el mateix 3 de marį entre el públic assistent a la cerimōnia.

Informaciķ publicada el 2 de marį de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05