Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Pancarta 07
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Bicicletada popular i solidària a Caldes
El proper diumenge 27 de maig a partir de les 12h del matí es convida a tots els veïns i veïnes de Caldes a la tercera edició de la pedelada popular

170509_escolamoucaldesPer tercer any consecutiu, l’AMPA de l’Escola Sagrada Família organitza una bicicletada popular pel poble de Caldes amb finalitat solidària. La iniciativa té un objectiu doble; el primer, agermanar petits i grans al voltant d’una activitat de lleure i, el segon, recaptar diners per una associació benèfica. Després de donar diners a Harybala el 2016 (una associació que ajuda a nens i nenes dalits i orfes de Kurnool a la India) i a l’ONG Open Armas el 2017, enguany l’AMPA ha decidit oferir la recaptació de la “Pedelada Popular” a una associació de Caldes, Caldes pels animals. De fet, el passat 4 de maig, l’Associació va donar una xerrada informativa als alumnes de l’Escola per explicar la seva tasca amb els animals abandonats de Caldes.

Tot i que la bicicletada està orientada als pares i mares i alumnes de l’escola Sagrada Familia, des de l’AMPA es convida a tothom que ho desitgi a participar sense necessitat d'inscripció prèvia. Podeu anar en bicicleta, amb patinet o caminant. El que no es permet és l’ús de vehicle motoritzat. 

Les pluges i el mal temps van obligar a anul·lar la bicicletada popular que estava previst celebrar el passat 6 de maig. La cita, finalment, tindrà lloc el proper diumenge 27 de maig a partir de les 12h. El punt de sortida i d’arribada serà l’esplanada de Can Muntanyà i també recorrerà el passeig dels anglesos. Els alumnes de primària de l’Escola Sagrada Familia que ho desitgin podran comptar amb patrocinadors per tal de poder recaptar fons per l’associació Caldes pels Animals. Els nens i nenes hauran d’omplir una fitxa amb el seu nom i el dels seus patrocinadors (pares, mares, avis, tiets, germans, amics…) que es segellarà quan finalitzin el recorregut de la passejada.

En acabat, es farà un dinar popular a l'esplanada de Can Muntanyà, on hi haurà taules i cadires. Els veïns que hi vulguin participar només hauran d'encarregar-se de portar el seu propi menjar i beguda.

Cal destacar que els alumnes de l'escola faran balls i actuacions per amenitzar la jornda, i a més, hi haurà un punt de venda de postres i també de llibres i joguines. Tots els diners que es recullin aniran destinats a la mateixa associació, Caldes pels animals. 

Informació publicada l'11 de maig de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05