Pancarta 06
Pancarta 03
Pancarta 10
Pancarta 07
Pancarta 12
Pancarta 02
Pancarta 05
Pancarta 01
Pancarta 04
Pancarta 11
Pancarta 09
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Caldes reforįa llaįos amb Itālia
Aquest juliol l'Ajuntament de Caldes d'Estrac ha rebut la visita de l'alcade de Castelfranco Piandiscō, el poble de la Toscana agermanat amb Caldes

castelfranco_reunioCastelfranco di Sopra és una frazione (parrōquia) de la comuna de Castelfranco Piandiscō, a la província d'Arezzo, a la regiķ italiana de Toscana. És un encantandor municipi de la Toscana italiana que es troba a uns 30 quilōmetres al sud-est de Florčncia i que des del 2003 és el poble agermanat amb Caldes d'Estrac.

castelfranco1Aquesta setmana el "Sindaco", l'alcalde de Castelfranco, Enzo Cacioli, i el representant del Comitč d'agermanament, Ugo Bresciani, han visitat Caldes d'Estrac i s'han reunit amb  alguns representants de l'equip de govern a l'Ajuntament per tal de reforįar els llaįos d'agermanament entre ambdues poblacions i potenciar, d'aquesta manera, el vincle entre Caldes i Castelfranco.

visita_castelfrancoDurant tota una jornada l'alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, el regidor de Governaciķ, Joan Barķ, el regidor de Cultura, David Salvā, i la regidora d'Acciķ Social, Laura Aloy, es van reunir amb el "sindico" i el representant del comitč d'agermanament per treballar en les futures accions que cal prendre per recuperar i reforįar l'agermanament entre els dos pobles. Després de la reuniķ, els representants polítics de Caldes van mostrar el poble als nostres convidats italians. Entre d'altres coses, van cončixer la Fundaciķ Palau de la mā de Maria Choya, directora de la Fundaciķ.

Pou assegura que aquesta trobada no es tracta només d'un intercanvi de visites polítiques "sinķ que tant Castelfranco com l'Ajuntament de Caldes volem omplir aquestes reunions de contingut implicant a les nostres escoles, les nostres associacions, els joves i, en general, a tots el veīns en la construcciķ d'una conscičncia d'una Europa més justa i solidāria". A Castelfranco i a Caldetes no només els uneix la riquesa cultural i la bona situaciķ geogrāfica, "els dos pobles treballem conjuntament en una idea d'Europa que ens agradaría que fķs possible".

castelfranco_reuniķI es que l'agermanament entre pobles és precisament una iniciativa que millora els llaįos entre poblacions i també es tracta d'un element estratčgic a l'hora de construir una cultura europea més unida i conscienciada.

El proper setembre l'Ajuntament de Caldes programarā una visita institucional a Castelfranco per signar aquest acord d'agermenament i comenįar a treballar en la implicaciķ dels nostres pobles per una idea d'Europa més unida i solidāria amb altres pobres.

La jornada de treball d'aquest juliol a Caldes es va tancar amb un dinar de germanor entre els representants polítics de les poblacions.

Informaciķ publicada el 26 de juliol de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05