Pancarta 10
Pancarta 12
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 06
Pancarta 11
Pancarta 07
Pancarta 03
Pancarta 08
Pancarta 05
Pancarta 04
Pancarta 09
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Caldes reforça llaços amb Itàlia
Aquest juliol l'Ajuntament de Caldes d'Estrac ha rebut la visita de l'alcade de Castelfranco Piandiscò, el poble de la Toscana agermanat amb Caldes

castelfranco_reunioCastelfranco di Sopra és una frazione (parròquia) de la comuna de Castelfranco Piandiscò, a la província d'Arezzo, a la regió italiana de Toscana. És un encantandor municipi de la Toscana italiana que es troba a uns 30 quilòmetres al sud-est de Florència i que des del 2003 és el poble agermanat amb Caldes d'Estrac.

castelfranco1Aquesta setmana el "Sindaco", l'alcalde de Castelfranco, Enzo Cacioli, i el representant del Comitè d'agermanament, Ugo Bresciani, han visitat Caldes d'Estrac i s'han reunit amb  alguns representants de l'equip de govern a l'Ajuntament per tal de reforçar els llaços d'agermanament entre ambdues poblacions i potenciar, d'aquesta manera, el vincle entre Caldes i Castelfranco.

visita_castelfrancoDurant tota una jornada l'alcaldessa de Caldes, Rosa Pou, el regidor de Governació, Joan Baró, el regidor de Cultura, David Salvà, i la regidora d'Acció Social, Laura Aloy, es van reunir amb el "sindico" i el representant del comitè d'agermanament per treballar en les futures accions que cal prendre per recuperar i reforçar l'agermanament entre els dos pobles. Després de la reunió, els representants polítics de Caldes van mostrar el poble als nostres convidats italians. Entre d'altres coses, van conèixer la Fundació Palau de la mà de Maria Choya, directora de la Fundació.

Pou assegura que aquesta trobada no es tracta només d'un intercanvi de visites polítiques "sinó que tant Castelfranco com l'Ajuntament de Caldes volem omplir aquestes reunions de contingut implicant a les nostres escoles, les nostres associacions, els joves i, en general, a tots el veïns en la construcció d'una consciència d'una Europa més justa i solidària". A Castelfranco i a Caldetes no només els uneix la riquesa cultural i la bona situació geogràfica, "els dos pobles treballem conjuntament en una idea d'Europa que ens agradaría que fós possible".

castelfranco_reunióI es que l'agermanament entre pobles és precisament una iniciativa que millora els llaços entre poblacions i també es tracta d'un element estratègic a l'hora de construir una cultura europea més unida i conscienciada.

El proper setembre l'Ajuntament de Caldes programarà una visita institucional a Castelfranco per signar aquest acord d'agermenament i començar a treballar en la implicació dels nostres pobles per una idea d'Europa més unida i solidària amb altres pobres.

La jornada de treball d'aquest juliol a Caldes es va tancar amb un dinar de germanor entre els representants polítics de les poblacions.

Informació publicada el 26 de juliol de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05