Ajuntament de
Caldes d'Estrac
Es posa a disposició dels ciutadans de Caldes un servei gratuït d'atenció al ciutadà per a resoldre possibles incidències en la recepció de la TDT

Els serveis mòbils de nova generació LTE sobre la banda de freqüències de 800 MHz dels principals operadors mòbils, denominats també 4G, arriben a Caldes d’Estrac.

La tecnologia 4G, prestada sobre la banda de freqüències de 800 MHz, anteriorment utilitzat per la Televisió Digital Terrestre (TDT), ofereix la major extensió de cobertura possible.

Aquestes xarxes 4G arriben a Caldes per millorar la velocitat de connexió a Internet, serveis de televisió sota demanda, descàrregues de música, així com desenes de nous serveis que veuran la llum en els propers anys per aprofitar el gran ample de banda de la tecnologia 4G, permetent aconseguir velocitats de fins a 150Mbps.

La prestació dels serveis mòbils en aquesta banda pot comportar l'aparició de determinades afectacions a la recepció del senyal de Televisió Digital Terrestre (TDT). Per tal de solucionar aquestes possibles afectacions, l’empresa llega800 serà la destinada a solucionar qualsevol tipus d'afectació que pugui produir-se a qualsevol usuari de TDT.

Llega800 habilita un telèfon d'atenció gratuït i una pàgina web a la qual podeu recórrer tots els usuaris de Caldes que tinguin afectacions de manera que pugui restablir-se el servei TDT amb total normalitat.


El número d'atenció gratuït per als ciutadans és el següent: 900.833.999

La pàgina web posada a disposició per als ciutadans és www.llega800.es

Un cop rebuda la notificació de l'afectació per part dels usuaris de TDT, un tècnic qualificat es desplaçarà allà on s'hagi detectat l'afectació i procedirà a realitzar les tasques de condicionament necessàries per solucionar les esmentades afectacions. Tot això sense cap cost per a l'usuari.

Infografia_4G

Informació publicada el 5 d'octubre de 2018