Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
S'edita per segon any consecutiu el catàleg comercial de Nadal de Caldes
El Catàleg compta amb la participació del comerç

Per segon any consectiu, la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme ha editat, conjuntament amb l’Ajuntament de Sant Andreu de Llavaneres, el catàleg del comerç amb l'objectiu de fer més visible l'oferta comercial local i de proximitat durant la campanya de Nadal.

El Catàleg compta amb la participació del comerç i de veins i veïnes del poble, que s'han ofert com a models per a les pàgines de la revista. Aquesta inciativa rep el suport de la Diputació de Barcelona en el marc del Catàleg de Serveis del 2018 dins el programa d'estratègia del teixit comercial, en concret, el recurs d'accions de promoció comercial en cooperació amb altres Ajuntaments.

El Catàleg s’ha començat a repartir a principis de mes de desembre i s'ha previst una tirada de 7.500 exemplars que es repartiran a totes les llars i comerços participants de Caldes d'Estrac i Sant Andreu de LLavaneres.

Fullejant les pàgines hi trobareu un munt de propostes que estan a tocar de casa i que us poden servir per fer un bon regal de nadal o elaborar una elegant decoració nadalenca. A banda, també hi trobareu variades opcions per menjar bé, vestir-vos, tenir cura de la vostra pell i el vostre cos, fer esport, parar la taula o estar a la última en imatge i tecnologia. Enguany, el catàleg també inclourà una sorpresa per decorar l'arbre de Nadal.  

Consulta el catàleg


catàleg_nadal_2018

catàleg_nadal_2018

Fitxer: cataleg_nadal_2018_Digital_compressed.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 40
Mida: 10.45 MB

Informació publicada el 12 de desembre de 2018Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05