Turisme - Drac
Turisme - Iot
Turisme - Torre
Turisme - Colon
Turisme - Diables
Turisme - Barques
TermalismeGastronomiaHistōria, art i cultura
Poc ennuvolat
mín
14°
māx
25°
Intervals de nuvolositat
mín
16°
māx
25°
Intervals de nuvolositat
mín
15°
māx
25°
Dimecres 16Dijous 17Divendres 18

Cercador avanįat
NOTÍCIES
Caldes d´Estrac rep a FITUR un reconeixement de la revista Aire Libre pel seu compromís amb el turisme sostenible
El regidor de l´ārea de Turisme, Ōscar Barķ, va recollir el premi aquest dissabte a la Fira Internacional de Turisme

190129_airelibre_premi

Caldes d’Estrac ha tingut un paper destacat aquest any dins de la Fira Internacional de Turisme, FITUR, que cada any se celebra a Madrid. Aquest dissabte, 26 de gener,  el regidor de l’Ārea de Turisme i Promociķ Econōmica, Ōscar Barķ, ha participat en la fira en representaciķ del municipi, per recollir el reconeixement que atorga la revista Aire Libre des del 2017 a persones, entitats i organismes compromesos amb el turisme responsable, així com també per promocionar Caldes i la bio-fira Aqua Calida.

190129_airelibre_oscar190129_airelibre_acteL’acte es va celebrar el dissabte a les 11h matí i va ser la mateixa directora de la revista Aire Libre, Paloma Fernández, i el gerent comercial de FITUR, David Solar, els encarregats de fer el lliurament.

Durant l’acte es va posar en valor el fet de que Caldes hagi fet una aposta ferma per la sostenibilitat i s’hagi posat en marxa una iniciativa com la bio-fira Aqua Calida que aquest any arribarā a la tercera ediciķ. En  els agraīments, Ōscar Barķ, va convidar a tothom a cončixer Caldes d’Estrac i a participar activament de la fira.

Segons el regidor,  “FITUR, és una de les fires més importants de turisme. Valorem molt positivament el fet de que Caldes hagi estat present no només com a destí turístic, sino com a exemple de turisme sostenible. Grācies a aquest reconeixement es posa en vālua i es donarā a cončixer la nostra gastronomia, el nostre termalisme i el nostre compromís amb un turisme sostenible a nivell internacional.”

D’altra banda la revista Aire Libre, publicarā un reportatge donant a cončixer Caldes d’Estrac que es publicarā durant el mes de febrer.

Informaciķ publicada el 29 de gener de 2019
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
turisme@caldetes.cat

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundaciķ Palau ofereix atenciķ i informaciķ turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 16:00h a 18:00h
Dilluns tancat.

Tens perfil de Facebook?           Oficina de Turisme virtual de catalunya

Turisme Gencat