Turisme - Barques
Turisme - Torre
Turisme - Diables
Turisme - Iot
Turisme - Drac
Turisme - Colon
TermalismeGastronomiaHistōria, art i cultura
Poc ennuvolat
mín
18°
māx
28°
Poc ennuvolat
mín
17°
māx
26°
Poc ennuvolat
mín
18°
māx
28°
Diumenge 22Dilluns 23Dimarts 24

Cercador avanįat
NOTÍCIES
La tercera ediciķ de la bio-fira Aqua Calida renova el seu compromís amb un estil de vida basat en el benestar, la sostenibilitat i la salut
Les sobiranies personal, alimentāria, energčtica i econōmica van ser alguns dels conceptes claus en els que es va aprofundir a l´espai d´Āgores situat al vell mig de la Riera de Caldes

Bio-fira Aqua Calida 2019

La bio-fira Aqua Calida de Caldes d’Estrac es consolida amb una tercera ediciķ que, grācies a una programaciķ pensada per a tots els públic, ha sabut atreure visitants majoritāriament del maresme, perō també de diferents punts de Catalunya, com Caldes de Montbui i Pals, i també d'Espanya, com algun visitant de Tenerife i que estava passant uns dies a Catalunya.

Bio-fira Aqua Calida 2019 instrumentsBio-fira Aqua Calida 2019El passat cap de setmana del 1 i 2 de juny, el municipi es va convertir en punt de trobada d’iniciatives, emprenedories i activitats orientades a promocionar un nou estil de vida basat en el benestar, la salut i la sostenibilitat. També va ser una proposta lúdica per a tots els públics amb espectacles de dansa com el d’un “Sufi per al segle XXI” a cārrec de Burruezo & Nur Camerata, i de circ, com el de “Passavolant...reciclant” de Tot Circ,  on no hi va faltar un espai dedicat a la gastronomia de proximitat i saludable en el que es va poder gaudir d’una paella i una fideuada ecolōgiques.

Bio-fira Aqua Calida 2019 iogaQuaranta expositors van omplir la Riera des de l’alįada de l’esplanada del Parc Muntanyā fins la plaįa de la Vila. A més a més, des de l’obertura de la fira, a les 16h del dissabte, fins el seu tancament, a les 15h del diumenge, es van dur a terme diferents activitats pensades per famílies, joves, grans i petits, amb certa inquietud per acostar-se al mķn bio, com el taller de samarretes ecolōgiques, les activitats amb patinets i monocicles elčctrics, o el taller d’instruments musicals, un taller de papiroflčxia, i fins i tot una demostraciķ de com obtenir energia a partir del contrast entre l’aigüa calenta i l’aigüa freda.

Bio-fira Aqua Calida 2019 circ

Disciplines com el ioga, el ioga nidra o el body balance van estar presents a la bio-fira amb sessions de grup i demostracions obertes a tothom qui volgués cončixer els beneficis que aporten a la vida quotidiana. Cal destacar també el tastets de massatges que es va oferir lliurement durant tot el cap de setmana als Jardins de la Bassa.

Així, un altre dels reclams de la fira ha estat l’Espai D’Āgores on es van acollir conferčncies de petit format que en aquesta ediciķ han aprofundit en els conceptes de sobirania alimentāria, econōmica, personal i energčtica, fent també un reflexiķ sobre el feminisme com a clau per a la transformaciķ social. D’aquesta manera hem pogut gaudir d’intervencions tant interessants com les d’Arcadi Oliveres, economista i activista pacifista, en una pončncia realitzada un dia abans d'iniciar la fira,  Oriol Costa, director d’EcoRegiķ, Pep Riera, de Pagesos per la República, Gabi Susanna, de la Plataforma Aprofitament Alimentari, Nacho Peres, agricultor biodināmica, Sandra Campos, productora del Ghee de Caldes, Roger Soler, fundador del Petit Blané, Carolina Domínguez, de l’ERA, Jordi Salicrú, enginyer agrícola, Ibčria Soler, Gabriela Rodríguez, professora de Dret a la UAB o Mōnica Navarro, directora de Rels Ioga de Caldes, entre d’altres ponents.

Bio-fira Aqua Calida 2019 - tastets massatgesDes de la regidoria de Turisme i Promociķ Econōmica de l’Ajuntament de Caldes d’Estrac,  Ōscar Barķ ha volgut agrair la implicaciķ de tots els que han fet possible la fira “volem donar les grācies als més 40 expositors i colˇlaboradors que han fet possible la tercera ediciķ de la bio-fira Aqua Calida celebrada aquest passat cap de setmana, i especialment a CatPatrimoni, Ecoregiķ, Espai del Silenci, els tčcnics i premsa de l'ajuntament, la brigada municipal i la policia local. Ha estat una bio-fira que hem creat entre moltes entitats, establiments privats i convilatans des de fa molts mesos, i n'estem molt satisfets amb els resultats. Anem prenent nota de tots els suggeriments i propostes de millora que anem rebent i seguirem treballant amb ilˇlusiķ en la quarta ediciķ de la bio-fira, que desitgem es vagi consolidant i esdevingui una cita imprescindible pels amants de l'estil de vida basat en el benestar, la salut, el termalisme, la gastronomia saludable i la sostenibilitat. Seguim!  "

Mira l'ālbum de fotos de la bio-fira Aqua Calida 2019 [+]

Més informaciķ de la bio-fira Aqua Calida [+]

Informaciķ publicada el 4 de juny de 2019
Oficina de Turisme de Caldes d'Estrac
Carrer La Riera, 54
08393 Caldes d´Estrac
Tel. 937 910 588
turisme@caldetes.cat

Horari:
De l'1 d'abril al 30 de setembre, de 9:00h a 14:00h de dimecres a diumenge. La resta de l'any la Fundaciķ Palau ofereix atenciķ i informaciķ turística de dimarts a diumenge de 10:30h a 14:00h i les tardes de dijous a dissabte de 16:00h a 18:00h
Dilluns tancat.

Tens perfil de Facebook?           Oficina de Turisme virtual de catalunya

Turisme Gencat