Ajuntament de
Caldes d'Estrac
El mercat municipal amb el suport de l'àrea de promoció econòmica està treballant ja en la planificació de les properes edicions

190702_tapes

190702_tapesLa darrera edició de la Nit de tapes i música al Mercat Municipal ha tornat a ser un èxit de participació entre els veïns i veïnes de Caldes i de municipis propers.

190702_tapesUn cop més els grans protagonistes de la vetllada van ser la música i la gastronomia. A les 20h el Mercat Municipal va obrir les portes amb una variada oferta de tapes a partir d'1 euro. El DJ. Fidel va ser l'encarregat d'amenitzar la vetllada amb una sessió en directe al Carreró.

En aquesta ocasió els participants han estat:  Carnisseria Anna Solà, Peixateria La Xarxa, Verdures Mercè, Can Zibra i Soletico.

La Nit de Tapes i Música al Mercat Municipal és una aposta de l'Àrea de Promoció Econòmica en col•laboració amb el Mercat Municipal que es va iniciar al 2017 amb l'objectiu d’impulsart el comerç i els productes dels restauradors de Caldes, i crear noves sinèrgies entre tots els participants. 

Una vegada més, la iniciativa ha complert amb l'objectiu principal de promocionar el comerç local i de kilòmetre zero entre els veïns de Caldes i la comarca i també de donar a conèixer el producte fresc del mercat a aquells que, por motius laborals, no poden fer-hi la compra a diàri. 

Informació publicada el 2 de juliol de 2019