Pancarta 07
Pancarta 01
Pancarta 08
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L'Ajuntament de Caldes d´Estrac suspèn tota la seva activitat institucional fins al ple extraordinari i urgent del dijous com a mostra de rebuig davant la sentència de l'1 O
L'acte d'homenatge a Lluís Companys es mantindrà per a entitats, partits polítics, associacions del municipi i tots els ciutadans que s´hi vulguin sumar, però l'Ajuntament no compareixerà com a institució.

Arran de la publicació (tant sols fa unes hores) de la sentència del Tribunal Suprem sobre el judici de l'1 d´octubre, l´Ajuntament, sumant-se a altres institucions catalanes, ha decidit suspendre tota activitat institucional fins al ple extraordinari i urgent convocat per al dijous 17 d'octubre, com a mostra de protesta.

D'aquesta manera queda suspès també l'acte institucional de commemoració de l´aniversari de l'afusellament del president Lluís Companys previst per demà, dimarts 15 d'octubre, a les 19h, al monument del president davant del cementiri. No obstant, l´acte es mantindrà però no a nivell institucional, per als partits polítics, les associacions del municipi i tots els ciutadans que s´hi vulguin sumar, però no l'Ajuntament com a Institució.

Informació publicada el 14 d'octubre de 2019Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05