Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Tot a punt per la I Copa Infantil Sant Vicenç de Montalt que es disputarà en el poliesportiu Toni Sors de Sant Vicenç i en el pavelló de Caldes
La cita esportiva es celebrarà els dies 24, 25 i 26 de gener

copa_infantil_grup.jpg

copa_infantil_cartell.jpgEl divendres 17 de gener, es va presentar a l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt la I Copa Infantil Sant Vicenç de Montalt. Una iniciativa que s’ha pogut portar endavant gràcies a la col•laboració i la bona entesa dels ajuntaments de Sant Vicenç i de Caldes d’Estrac.

Quatre dels partits que formen la competició es celebraran al pavelló de Caldes d’Estrac. Així ho ha explicat el regidor d’Esports, Joan Baró, que ha subratllat la importància d’aquest esdeveniment que reunirà equips de primer ordre del bàsquet base masculí com el FC Barcelona, el Joventut de Badalona, el Real Madrid, el Coosur Real Betis, el València Basquet, l’Unicaixa de Màlaga, el Baloncesto Zaragoza, o l’amfitrió, CB Maresme 3 Viles.

En el grup A es disputaran un lloc a la final el Joventut de Badalona, Maresme 3V, Real Madrid i Unicaixa de Màlaga. En el grup B, el Baloncesto Zaragoza, el FC Barcelona, el Real Betis i el València Basquet. La final es farà el diumenge 26 de gener a las 11.45h a Sant Vicenç de Montalt.

La competició també suposarà una empenta econòmica pel municipi de Caldes, des de la regidoria de Promoció Econòmica, implicada en la iniciativa des del primer moment, el regidor Freddy Freixas, ha destacat l’impacte positiu que aquesta competició tindrà en la xarxa de comerços, restauració i hoteleria de Caldes. “Així mateix ens fem visibles a l'hora de ser un destí turístic per tots els participants i seguidors del campionat arreu de l’Estat Espanyol” ha conclòs Freixas.

Des de l’Ajuntament també es vol agrair al Clup de Patinatge Artístic de Caldes, la bona disponibilitat per moure els seus entrenaments i compartir l’espai per a la celebració de l’esdeveniment.

Consulta els partits de Caldes [+]

Consulta els horaris [+]

Informació publicada el 22 de gener de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05