Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Jornada esportiva per commemorar el Dia Internacional de la Dona
El 15 de març torna la Cursa de la Dona i tot seguit es celebrarà l´Ironkids

cursa_dona_20.jpegEl 8 de març és el Dia Internacional de les Dones, una commemoració que se celebra arreu del món i es per això que els Ajuntaments de St. Vicenç de Montalt, St. Andreu Llavaneres i Caldes d’Estrac s’uneixen per celebrar aquest dia amb un esdeveniment esportiu: la Cursa de la Dona.

Com l'any passat, el recorregut de la cursa anirà pel front marítim de Sant Vicenç, Llavaneres, Caldes d’Estrac i Arenys de Mar. Els atletes que vulguin participar podran optar entre dos recorreguts de cinc i deu quilòmetres respectivament.

Aquest any la cursa és oberta a tothom que sigui major de 12 anys, sense distinció de sexe. La sortida es farà a les 9 del matí des del port Balís. Els interessats podran gaudir d’un escalfament a càrrec de Mary González Reina – atleta espanyola internacional, el mateix dia de la cursa

Pels petits i joves amants de l’esport, el mateix diumenge 15 de març, també s’ha organitzat una cursa popular, en aquest cas dirigida als nens entre 3 i 16 anys : l’Ironkids, que es celebrarà a les 11h del matí.

Més informació [+]

Inscripcions 5km [+]

Inscripcions 10km [+]

Informació publicada el 30 de gener de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05