Pancarta 01
Pancarta 02
Pancarta 07
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Participa en el V Concurs de disfresses de Caldes!
Premis de 150 euros a les millors comparses i carrosses

cartell_carnestoltes3b.jpgUn cop més obrim la convocatòria per al Concurs de disfresses de Caldes d’Estrac que es celebrarà el 22 de febrer i s’iniciarà a partir de les 21h amb la Rua de Carnestoltes que sortirà des de l’Esplanada de Can Muntanyà.

Des de l'Àrea de Cultura i Joventut convidem a tothom a participar fen una rua de carnestoltes plena de color i animació. És per això que les comparses i disfresses més destacades obtindran un premi que donarem a conèixer el mateix 22 de febrer, després de la lectura del pregó.

Aquest any hi haurà cinc categories. La millor comparsa rebrà un premi de 150 euros, la millor carrossa serà premiada amb 150 euros (implica portar vehicle camió/plataforma remolc o cotxe decorat), la millor comparsa infantil guanyarà 150 euros, la millor disfressa individual obtindrà un sopar per a 2 persones, i la millor disfressa individual infantil (0-14 anys) serà obsequiada amb un berenar per a 4 persones.

Les persones que vulguin participar al concurs i optar als premis de les categories han de formalitzar la seva inscripció mitjançant el correu electrònic a cultura@caldetes.cat o omplint aquest formulari

També podran fer arribar amb format pendrive o CD (indicant número de pista) la música per a la coreografia a les oficines de l’Ajuntament o de l’OAC
La data límit per formalitzar la inscripció en aquestes categories és el 20 de febrer.

Inscriu-te en el Concurs de Coreografies i Disfresses i Comparses [+]

Consultar les bases [+]

Consulta la programació [+]

Informació publicada el 3 de febrer de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05