Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 07
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
FORMULARIS
Inscripcions al Concurs de Disfresses i Comparses 2020

cartell_carnestoltes3b.jpgJa tenim el Carnaval aquí i entre les diverses activitats programades no hi faltarà la Rua de Carnaval i el nostra particular Concurs de disfresses i Comparses 2020  Aquesta  Rua es durà a terme el dissabte 22 de febrer, a les 21h, i el punt d'inici serà l’Esplanada de Can Muntanyà. Per aconseguir que tinguem una rua animada, si voleu formar-hi part, només cal que empleneu aquest formulari per a participar-hi. Teniu temps d'apuntar-vos-hi fins el 20 de febrer

Consultar les bases [+]

*
*
*
*
*
*
*

Carrossa o vehicle

*Portareu Carrossa o vehicle?
*En quines categories vols participar?

Funcionament de l'activitat:

  • La Rua transcorrerà per la Riera, carrer Santa Teresa, Camí Ral, Baixada de l’Estació, carrer Callao i Riera  fins la plaça de la Vila. En aquest punt s’iniciarà els balls de les comparses participants i lectura del Pregó. I tot seguit es realitzarà l’entrega de premis. 
  • L’horari de la rua serà el següent (us demanem molta puntualitat):

            A les 21h arribada dels vehicles al lloc de sortida (Can Muntanyà)
            A les 21.30h inici de la Rua.
            A les 22.30h aproximadament fi de la Rua davant la Plaça de la vila.

  • Les comparses han de preparar una coreografia, demanem que aquesta coreografia no superi els 3 minuts.
  • Les comparses no podran dur begudes alcohòliques.

Avís: D'acord amb la Llei 15/1999, del 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa a la persona interessada que les dades facilitades seran incloses en el fitxer automatitzat del Registre de documents de l´Ajuntament i que poden ser objecte d'inclusió en altres fitxers automatitzats per fer-ne el tractament informàtic. Així mateix, s'informa a la persona interessada de la possibilitat d'exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit adreçat a qualsevol dels punts d'atenció ciutadana.

Informació publicada el 3 de febrer de 2020

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05