Pancarta 08
Pancarta 01
Pancarta 07
Pancarta 02
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
L´Ajuntament de Caldes arriba a un acord amb l´ORGT per modificar de nou el calendari fiscal
Es modifiquen els terminis de pagament d´alguns tributs com el de l´IBI entre d´altres ja ajornats anteriorment

calendari_.jpgAmb l’objectiu de pal•liar els efectes econòmics que pugui tenir la crisi sanitària del COVID-19, l’ORGT i l’Ajuntament de Caldes d’Estrac han fet efectiu un segon acord per establir un nou calendari fiscal d’alguns dels tributs, que amplien el marge de les domiciliacions.

Concretament:

L’IBI, Impost de Béns Urbans, s’ amplia el termini de pagament en voluntària i de domiciliació de juliol a setembre, concretament l’1 de setembre. La primera fracció, té com a data de domiciliació l’1 de juliol, la segona fracció l’1 de setembre, la tercera fracció el 2 de novembre, i la 4ta fracció l’1 de desembre.

L’Impost d’Immobles Rústics, s’ amplia el termini de pagament en voluntària i de domiciliació de juliol a setembre, concretament l’1 de setembre.

Taxa de gestió de residus domèstics, s’ amplia el termini de pagament en voluntària i de domiciliació de juliol a setembre, concretament l’1 de setembre

El pagament de la primera fracció s’amplia del maig fins al juliol, concretament l’1 de juliol, i la segona fracció s’amplia del mes d’agost al mes de setembre, concretament l’1 de setembre.

Taxa de gestió de residus comercial, s’ amplia el termini de pagament en voluntària i de domiciliació de juliol a setembre, concretament l’1 de setembre.

Taxa entrada vehicles-guals , s’ amplia el termini de pagament en voluntària i de domiciliació de juliol a setembre, concretament l’1 de setembre

Aquestes noves modificacions i mesures s’afegeixen a les ja anunciades:

En primer lloc, respecte a la recaptació voluntària:

-Els terminis de pagament en voluntària de les liquidacions que es troben en període de cobrament el dia 18 de març han estat ampliats fins el 30 d’abril de 2020.

- Els terminis de pagament en voluntària de liquidacions que s’hagin iniciat amb posterioritat al 18 de març s’han ampliat fins el 20 de maig de 2020.

- Padrons de l’Impost sobre vehicles de tracció mecànica, taxes i preus públics que
actualment es troben en període voluntari de pagament, el cobrament s’ajorna fins l’1 de juny.

En segon lloc, els fraccionaments i ajornaments, el termini dels quals s’ha vist ampliat d’acord amb el següent detall:

- Ajornaments o fraccions, concedits abans del 18 de març de 2020, amb data de venciment entre el 18 de març i el 30 d’abril de 2020: el seu venciment es produirà el 30 d’ abril de 2020.

- Ajornaments o fraccions, concedits després del 18 de març de 2020, el seu venciment es produirà el 20 de maig de 2020.

En tercer lloc, bonificacions i suspensions en taxes:

– Bonificació en la taxa de residus comercials per a les empreses que han hagut de tancar durant l’estat d’alarma proporcional al temps d'obligatorietat de tancament.

– Bonificació als bars i restaurants per l’ocupació de les terrasses  proporcional al temps d'obligatorietat de tancament. D'altra banda, es permetrà l'ampliació dels metres d’ ocupació de terrasses sense cost per a pal•liar els

efectes negatius de la crisi de la Covid-19.

– La suspensió de la taxa de parades del mercat ambulant que s’hagin vist obligades a tancar, pel període de temps en què no es pugui exercir l’activitat

Informació publicada el 8 d'abril de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05