Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Compartim Sant Jordi!
Des de les nostres llars, caldencs i caldenques, fem una crida perquè sigueu vosaltres els protagonistes de la Diada, a través de les xarxes socials.

Cartell_Sant_Jordi_definitiu.pngEnguany tenim l’oportunitat de viure i compartir una Diada de Sant Jordi ben especial. No perquè vulguem, sinó perquè les circumstàncies dels moments actuals així ens hi han portat. Des de les nostres llars, caldencs i caldenques, fem una crida perquè sigueu vosaltres els protagonistes de la Diada, a través de les xarxes socials.

Per això us volem proposar el següent:

  • Feu-vos una foto o un vídeo (màxim de 30 segons) des del vostre balcó o finestra i que tingui de fons, la nostra vila: CALDES. En aquesta foto afegiu-li un element singular de la vila i/o la seva història (per exemple, si pertanys a alguna Entitat//Associació de Caldes) o algun element relacionat amb Sant Jordi
  • Si pel contrari necessiteu expressar el vostre do artístic i creatiu, reciteu un poema, un fragment d’alguna lectura, canteu una cançó, etc.
  • Si sou més d’arts plàstiques, ensenyeu les vostres creacions artístiques ja siguin: dibuixos de dracs, princeses, roses i llibres. La vostra imaginació i originalitat és el que compta! I si no, des de la Fundació Palau compartiran un vídeo-tutorial per ajudar-nos a crear elements per la Diada.

Seguidament, compartiu-ho amb tots i totes nosaltres a través de les xarxes socials amb el hashtag/etiqueta #CaldesDelDrac

Si teniu la possibilitat i les ganes, també podeu guarnir els vostres balcons i finestres. Us proposem d’escriure en un tros de roba o en algun altre suport, els versos del poema de Josep Palau i Fabre Excés de la primavera, que esperem que us inspiri, i que diu:

“Encara l’ocell
és bell
i encara l’amor,
amor”

Un cop decorat, compartiu-ho amb tots nosaltres amb l’etiqueta #CaldesDelDrac

Viu la Diada de Sant Jordi des de casa!

Animeu-vos-hi!

Informació publicada el 17 d'abril de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05