anims
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Es reobre la deixalleria fixa per a particulars
A partir del diumenge 10 de maig, també es posarā en marxa la deixalleria mōbil

AvisLa deixalleria de les Tres Viles tornarā a donar servei a partir de dimarts 5 de maig,  als veīns i veīnes de Caldes d’Estrac, Llavaneres, i Sant Vicenį de Montalt, seguint el seu horari habitual d’estiu:

• Dimarts a dissabte de 9 a 13h i de 17 a 20h
• Diumenges de 9 a 14h

D’altra banda també es posarā en marxa la deixalleria mōbil a partir del diumenge 10 de maig i seguirā el seu horari habitual: els diumenges de 10 a 14h.

Recordem que aquest servei es va haver de tancar el 19 de marį a causa de la crisi sanitāria del COVID-19 i es va obrir parcialment el 14 d’abril per a professionals i petits industrials. Ara, seguint les recomanacions de de l'Agčncia de Residus de Catalunya de la Generalitat, ja es pot reobrir el servei, tot i ser necessari l’aplicaciķ d’un seguit de protocols d’acord amb les mesures sanitāries del control de la pandčmia. Per exemple, es durā a terme un control d’accés: es permetrā un māxim de tres usuaris dins de la instal•laciķ al mateix temps.

No obstant, i seguint les instruccions de les autoritats sanitāries, romanen suspesos fins a nou avís el servei de recollida de voluminosos per als particulars. Des de l’Ajuntament s’espera que aviat es puguin reprendre aquest servei, perō cal esperar a veure com evoluciona la crisi sanitāria.

Recordem també que seguiu atents als comunicats oficials i l'anunci de noves mesures que en els propers dies puguin decretar les autoritats competents de l'Administraciķ general, Govern central i la Generalitat de Catalunya en funciķ de l’evoluciķ de la situaciķ.

Informaciķ publicada el 5 de maig de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05