Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 01
Pancarta 08
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La biblioteca Can Milans està tancada però segueix treballant
Comunicat de la Biblioteca Can Milans de Caldes d'Estrac  i informació de properes activitats en línia

BibliotecaTot i que el passat 12 de març, i seguint les directrius marcades a conseqüència de la Covid-19, la biblioteca va haver de parar la seva activitat de forma presencial,  hem seguit treballant per fer arribar els serveis bibliotecaris que ens són possibles, a tots els caldencs i caldenques.

En aquestes setmanes de confinament estem oferint diferents continguts a través del nostre Facebook, fent recomanacions literàries, incitant a la lectura i a la creació literària, celebrant un Sant Jordi inèdit juntament amb la Regidoria de Cultura i la Fundació Palau amb la iniciativa CaldesDelDrac, compartint música, art i efemèrides o dies assenyalats al calendari, o contes per a tota la família. Com no podria ser d’una altra manera, podreu seguir també les nostres recomanacions a les revistes d’àmbit local 3 Viles i Portada.

Igualment hem adquirit les últimes novetats editorials amb motiu de Sant Jordi que estem preparant, i de les que podreu disposar així que reprenem l’activitat presencial. Posarem també al vostre abast un recopilatori de totes les novetats de ficció adquirides el 2019 perquè no us en perdeu cap, així com una guia de Lectures Fresques per seguir gaudint de la lectura aquest estiu.

Al mateix temps, conscients que la Covid-19 ens està portant una nova manera de fer les coses, és moment d’adaptar-nos, i és per això que aquest mes de maig el Club de Lectura es reunirà virtualment el dissabte dia 29, el 19 de juny l’Eduard Costa ens oferirà una sessió de contes amb tocs de música en streaming que podreu seguir des de casa,  i que el Taller d’Escriptura Creativa programat pels dies 3, 10, 17, 24 i 31 de juliol si no es pot realitzar presencialment, es farà pels canals virtuals. 

També, i atenent  les indicacions de les administracions competents, estem elaborant els protocols d’obertura de l’equipament. Quins serveis es podran oferir i quins no, com es realitzaran les activitats que es programin, quines mesures preventives caldrà prendre per a mantenir el distanciament social i quins seran els horaris d’atenció al públic. Pel que sabem fins ara, ens recomanen que la reobertura efectiva es dugui a terme a partir de l’1 de juny per tal de poder garantir la prestació dels serveis amb la màxima seguretat pels usuaris i el personal de les biblioteques. Us anirem informant a mesura que avanci la desescalada.

Per a qualsevol consulta us podeu adreçar al correu electrònic de la biblioteca: b.caldese.cm@diba.cat  

Informació publicada el 8 de maig de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05