anims
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
La biblioteca Can Milans estā tancada perō segueix treballant
Comunicat de la Biblioteca Can Milans de Caldes d'Estrac  i informaciķ de properes activitats en línia

BibliotecaTot i que el passat 12 de marį, i seguint les directrius marcades a conseqüčncia de la Covid-19, la biblioteca va haver de parar la seva activitat de forma presencial,  hem seguit treballant per fer arribar els serveis bibliotecaris que ens sķn possibles, a tots els caldencs i caldenques.

En aquestes setmanes de confinament estem oferint diferents continguts a través del nostre Facebook, fent recomanacions literāries, incitant a la lectura i a la creaciķ literāria, celebrant un Sant Jordi inčdit juntament amb la Regidoria de Cultura i la Fundaciķ Palau amb la iniciativa CaldesDelDrac, compartint música, art i efemčrides o dies assenyalats al calendari, o contes per a tota la família. Com no podria ser d’una altra manera, podreu seguir també les nostres recomanacions a les revistes d’āmbit local 3 Viles i Portada.

Igualment hem adquirit les últimes novetats editorials amb motiu de Sant Jordi que estem preparant, i de les que podreu disposar així que reprenem l’activitat presencial. Posarem també al vostre abast un recopilatori de totes les novetats de ficciķ adquirides el 2019 perquč no us en perdeu cap, així com una guia de Lectures Fresques per seguir gaudint de la lectura aquest estiu.

Al mateix temps, conscients que la Covid-19 ens estā portant una nova manera de fer les coses, és moment d’adaptar-nos, i és per aixō que aquest mes de maig el Club de Lectura es reunirā virtualment el dissabte dia 29, el 19 de juny l’Eduard Costa ens oferirā una sessiķ de contes amb tocs de música en streaming que podreu seguir des de casa,  i que el Taller d’Escriptura Creativa programat pels dies 3, 10, 17, 24 i 31 de juliol si no es pot realitzar presencialment, es farā pels canals virtuals. 

També, i atenent  les indicacions de les administracions competents, estem elaborant els protocols d’obertura de l’equipament. Quins serveis es podran oferir i quins no, com es realitzaran les activitats que es programin, quines mesures preventives caldrā prendre per a mantenir el distanciament social i quins seran els horaris d’atenciķ al públic. Pel que sabem fins ara, ens recomanen que la reobertura efectiva es dugui a terme a partir de l’1 de juny per tal de poder garantir la prestaciķ dels serveis amb la māxima seguretat pels usuaris i el personal de les biblioteques. Us anirem informant a mesura que avanci la desescalada.

Per a qualsevol consulta us podeu adreįar al correu electrōnic de la biblioteca: b.caldese.cm@diba.cat  

Informaciķ publicada el 8 de maig de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05