anims
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTÍCIES
Es reactiva el servei de recollida de voluminosos per a particulars a partir del 12 de maig
Recordem que per a una correcta utilitzaciķ del servei, cal fer una trucada prčvia a l´ajuntament

AvisA partir del dimarts 12 de maig, la brigada de GBI tornarā a oferir el servei de recollida de trastos vells i andrōmines cada dimarts.

Recordem a la ciutadania, que per fer ús d’aquest servei:

Cal fer una trucada prčvia a l’Ajuntament, al telčfon 93 791 00 05 o bé enviar un correu a l’adreįa oac@caldetes.cat, com a molt tard el dilluns abans de les 14h.
• Durant la trucada o en el correu, el ciutadā haurā d’informar del nom, cognoms i adreįa
• També cal avanįar quins mobles s’han de recollir (no ha de sobrepassar el m3). Recordem que és tracta d’un servei per per deixar voluminosos puntualment sofā, moble, llit... etc mai per aprofitar i buidar un pis sencer , restes de runa, de vegetaciķ etc... per aixō s’ha de fer ús de la deixalleria fixe, ja sigui a nivell particular o a nivell industrial.

En cap cas es poden abandonar els trastos vells a la via pública sense fer la trucada prčvia. Tot abocament no autoritzat comportarā una sanciķ econōmica.

Amb la reactivaciķ del servei de recollida de trastos vells i andrōmines es completa el servei de gestiķ de residus, en el que es continuaran aplicant els protocols sanitaris que s’han establert des de l’Agčncia de Residus de Catalunya. Recordem que durant el mes de marį es va haver d’interrompre els serveis de la deixalleria fixe, de la deixalleria mōbil i el servei de recollida de voluminosos a causa de la pandčmia del COVID-19, i seguint les recomanacions del Departament de Salut.

Des de l’Ajuntament de Caldes agraīm als veīns la seva col•laboraciķ durant aquest temps i preguem que acompleixin les indicacions dels operaris encarregats de la gestiķ dels residus.

Informaciķ publicada el 8 de maig de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaįa de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05