Pancarta 07
Pancarta 02
Pancarta 08
Pancarta 01
Ajuntament
Municipi
Seu electronica
Turisme
NOTíCIES
Es reactiva el servei de recollida de voluminosos per a particulars a partir del 12 de maig
Recordem que per a una correcta utilització del servei, cal fer una trucada prčvia a l´ajuntament

AvisA partir del dimarts 12 de maig, la brigada de GBI tornarà a oferir el servei de recollida de trastos vells i andròmines cada dimarts.

Recordem a la ciutadania, que per fer ús d’aquest servei:

Cal fer una trucada prèvia a l’Ajuntament, al telèfon 93 791 00 05 o bé enviar un correu a l’adreça oac@caldetes.cat, com a molt tard el dilluns abans de les 14h.
• Durant la trucada o en el correu, el ciutadà haurà d’informar del nom, cognoms i adreça
• També cal avançar quins mobles s’han de recollir (no ha de sobrepassar el m3). Recordem que és tracta d’un servei per per deixar voluminosos puntualment sofà, moble, llit... etc mai per aprofitar i buidar un pis sencer , restes de runa, de vegetació etc... per això s’ha de fer ús de la deixalleria fixe, ja sigui a nivell particular o a nivell industrial.

En cap cas es poden abandonar els trastos vells a la via pública sense fer la trucada prèvia. Tot abocament no autoritzat comportarà una sanció econòmica.

Amb la reactivació del servei de recollida de trastos vells i andròmines es completa el servei de gestió de residus, en el que es continuaran aplicant els protocols sanitaris que s’han establert des de l’Agència de Residus de Catalunya. Recordem que durant el mes de març es va haver d’interrompre els serveis de la deixalleria fixe, de la deixalleria mòbil i el servei de recollida de voluminosos a causa de la pandèmia del COVID-19, i seguint les recomanacions del Departament de Salut.

Des de l’Ajuntament de Caldes agraïm als veïns la seva col•laboració durant aquest temps i preguem que acompleixin les indicacions dels operaris encarregats de la gestió dels residus.

Informació publicada el 8 de maig de 2020Compartir:Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

AJUNTAMENT DE CALDES D'ESTRAC
Plaça de la Vila s/n | 08393 Caldes d'Estrac | 93 791 00 05